CELEBRITIES

H 19χρονη κόρη του Εminem έκανε coming out ως non-binary


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

H 19χρονη κόρη του Εminem έκανε coming out ως non-binary
H 19χρονη κόρη του Εminem έκανε coming out ως non-binary

H κόρη του EminemWhitney, έκανε έκανε coming out μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ως non-binary άτομο και παρακάλεσε το κοινό να της να απευθύνεται πλέον με τις αντωνυμίες «αυτοί-ή-ός». 

Όπως δήλωσε η 19χρονη, δεν θέλει να ονομάζεται Whitney αλλά Stevie όπως ήταν και το δεύτερο όνομα της γιαγιάς της, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Μέσα από τις αναρτήσεις του δείχνει την μεταμόρφωσή του με την πάροδο του χρόνου και εξηγεί πως θέλει να της απευθύνονται με την αντωνυμία «αυτοί».

Ο Eminem υιοθέτησε τo Stivie το 2005, όταν ξαναπαντρεύτηκε με την πρώην σύζυγό του. Όπως αναφέρει στο βίντεό της στο TikTok, το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από την πορεία της ζωής του προς την ενηλικίωση,  όσο μεγαλώνει νιώθει πολύ πιο άνετα με τον εαυτό του και η οικογένειά του στηρίζει κάθε επιλογή του.

Χαρακτηριστικά έγραψε: 

«Νιώθω το ίδιο άνετα και με το "αυτός" και με το "αυτή". Είμαι εγώ. Δείτε με να μεταμορφώνομαι και να νιώθω όλο και πιο άνετα με τον εαυτό μου. Θα μεγαλώνω και θα αλλάζω για πάντα».

Mάλιστα, τονίζει πως οι αλλαγές που έχει κάνει, αναδεικνύουν περισσότερο την αρσενική παρά την θηλυκή πλευρά του. Έκοψε τα μακριά μαλλιά του και έχει πλέον ένα αντρικό κούρεμα, ντύνεται με πιο άνετα και φαρδιά ρούχα, ενώ δεν εμφανίζεται τόσο συχνά με μακιγιάζ, όπως στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.