CELEBRITIES

H Kim Basinger νοσταλγεί τις μέρες που διαφήμιζε κραγιόν στην τηλεόραση


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

H Kim Basinger νοσταλγεί τις μέρες που διαφήμιζε κραγιόν στην τηλεόραση
H Kim Basinger νοσταλγεί όταν διαφήμιζε κραγιόν στην τηλεόραση

H αγαπημένη ηθοποιός του Hollywwod, Kim Basinger, νοσταλγεί το παρελθόν και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που μας γυρίζει πίσω.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Β´ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1997, "Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό", μοιράστηκε ένα video με τους  θαυμαστές της από την εποχή που ήταν μοντέλο και πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικά της τηλεόρασης. 

H ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα στην αρχή της πορείας της έκανε αρκετά διαφημιστικά σποτ ενώ η πρώτη της δουλειά ως μοντέλο ήταν για διαφήμιση σαμπουάν το 1969 και της έδωσε την ευκαιρία να υπογράψει ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Ford. 

Η Basinger κατάφερε μόλις στα 20 της να θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο Hollywood και εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των πιο διάσημων περιοδικών. Ένα από αυτά τα διαφημιστικά θυμήθηκε η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε και μάλιστα διαφήμιζε ένα κραγιόν της Maybelline με το δικό της μοναδικό τρόπο. 

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Δείτε ακόμη:

Τα διασημότερα μοντέλα των '60s

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.