CELEBRITIES

Η Madonna έγινε 63 και το γιορτάζει με το αγόρι της και τα παιδιά της


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

Η Madonna έγινε 63 και το γιορτάζει με το αγόρι της και τα παιδιά της
Η Madonna έγινε 63 και γιορτάζει το αγόρι της και τα παιδιά της

Η βασίλισσα της pop, Μadonna, σήμερα κλείνει τα 63 της και το γιόρτασε όπως μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον νέο της σύντροφο και τα παιδιά της. 

 

Η Μadonna μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από τη γιορτή, φορώντας μεταξωτό φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση με μωβ και κίτρινες λεπτομέριες. Συμπλήρωσε το look με πολλά κολιέ και με ίσιο hair look! H ίδια πως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, θέλησε να κάνει κάτι καλό για τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με μία εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τους πληγέντες στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η ίδια δημοσίευσε ένα video στο Instagram μέσα από το οποίο καλεί τους followers της να στηρίξουν τον οργανισμό Partners In Health, που προσφέρει στήριξη στους πληγέντες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η star είναι και ερωτευμένη και το νέο της σύντροφο που είναι μόλις 26 ετών. Πρόκειται για τον χορευτή, Ahlamalik Williams που όπως φαίνεται ήταν μαζί της στα γενέθλιά της και πόζαραν μαζί στο φακό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Δείτε ακόμη:

Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.