CELEBRITIES

O David Beckham βγαίνει το πιο γλυκό ραντεβού με την κόρη του


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

O David Beckham βγαίνει το πιο γλυκό ραντεβού με την κόρη του
O David Beckham βγαίνει το πιο γλυκό ραντεβού με την κόρη του

To ζευγάρι Beckham μας έχει δείξει μέσα από τα social media του την ιδιαίτερη αγάπη που έχουν για τα παιδιά τους αλλά η αδυναμία τους ακούει στο όνομα - Harper, την μικρή τους κόρη.

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice girls ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, David Beckham που ποζάρει με την χαριτωμένη Harper και όπως θα δείτε η ομοιότητα είναι εμφανής!

Όσο μεγαλώνει η Harper φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά της. Στη λεζάντα του post η Victoria έγραψε: «Ραντεβού με τη μαμά και τον μπαμπά» και εμείς θα προσθέσουμε ότι ήταν το πιο γλυκό ραντεβού! 

Η μικρή Harper εμφανίζεται πολύ συχνά στα social media των γονιών της και ήδη φαίνεται να απολαμβάνει τον κόσμο της μόδας και τη διασημότητα. Μάλιστα, έκλεισε τα 10 της χρόνια πριν από λίγες μέρες και οι γονείς της δημοσίευσαν αφιερώματα για να γιορτάσουν τη μοναχοκόρη τους! Μερικές αδυναμίες δεν κρύβονται και οι Beckham το γνωρίζουν καλά.

Δείτε την ανάρτηση:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.