CELEBRITIES

Ο Tatum κάνει πλάκα στην Bullock και όλες θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

Ο Tatum κάνει πλάκα στην Bullock και όλες θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της
Ο Tatum κάνει πλάκα στην Bullock και όλες θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της

Oταν σκεφτόμαστε τους stars του Hollywood σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Η αλήθεια είναι όμως ότι λατρεύουμε να τους βλέπουμε να "τσαλακώνονται" και να μας δείχνουν και τις πιο χαλαρές και ανθρώπινες στιγμές τους.

Αυτό συνέβη στη περίπτωση της Sandra Bullock, η οποία έπεσε θύμα του Channing Tatum. Οι δυο τους βρίσκονταν στα  γυρίσματα για την τελευταία τους κωμωδία "The Lost City of D", τα οποία ολοκληρώθηκαν με μια θεαματική βουτιά του Tatum αγκαλιά με την Bullock στη δεξαμενή του σετ. 

Ο Channing Tatum δημοσίευσε το video στον λογαριασμό του στο Instagram, και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral. Όπως φαίνεται και στο video, η Bullock προσπαθεί να τον αποτρέψει φωνάζοντας, όμως ο Tatum την αγνοεί και μας χαρίζει ένα απολαυστικό στιγμιότυπο που δεν ξέραμε πως είχαμε ανάγκη.

"Λοιπόν, αυτό είναι το τέλος για τα γυρίσματα του #LostCityOfD. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η ταινία, που δεν έχω λόγια. Επίσης, δεν έχω λόγια για το πόσο ιδιαίτερη είναι η Sandra Bullock. Είμαστε σίγουρα φτιαγμένοι στο ίδιο εργαστήριο. Σε αγαπώ!", έγραψε ο Τatum στην ανάρτηση για το τέλος της ταινίας.

Στο "The Lost City of D" πρωταγωνιστεί το δίδυμο, ενώ η Bullock είναι και παραγωγός της τανίας. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.