CELEBRITIES

H JLo έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Ben Affleck: Κοσμήματα στις κόρες του


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

H JLo έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Ben Affleck: Κοσμήματα στις κόρες του
Η Jennifer Lopez τραγούδησε κάποτε πως «η αγάπη δεν κοστίζει». Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως δεν κακομαθαίνει τους αγαπημένους της. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε πανάκριβα δώρα στις κόρες του Ben Affleck, τη 15χρονη Violet και τη 12χρονη Seraphina.

Η Jennifer Lopez τραγούδησε κάποτε πως «η αγάπη δεν κοστίζει». Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως δεν κακομαθαίνει τους αγαπημένους της. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε δώρα στις κόρες του Ben Affleck, τη 15χρονη Violet και τη 12χρονη Seraphina.

Ο ηθοποιός έκλεισε τα 49 το Δεκαπενταύγουστο και η JLo, μαζί με την κόρη της, Emme, διάλεξαν δώρα για εκείνον και τα παιδιά του. Σύμφωνα με το Ε!News, έκαναν shopping therapy και πήραν χρυσά μενταγιόν σε όλα τα κορίτσια.

«Η JLo και η Emme μπήκαν στο κατάστημα πιασμένες χέρι - χέρι», είπε κάποιος που βρισκόταν εκεί, «και πήγαν σε πολλές βιτρίνες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Άλλος, τις είδε να σταματούν σε έναν πάγκο με προϊόντα περιποίησης προσώπου και να αγοράζουν κάτι για τους εαυτούς τους, ενώ πήραν διακοσμητικά για το δωμάτιο του γιου της σταρ, Max.

«Ήταν πολύ χαριτωμένες, έκαναν βόλτες, κρατιούνταν από το χέρι, περνούσαν τέλεια. Η Jen μιλούσε με κόσμο αλλά είχε διαρκώς την προσοχή της στραμμένη στην Emme και βεβαιωνόταν πως ήταν καλά».
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.