CELEBRITIES

H JLo γνώρισε τον Ben Affleck στην κόρη της


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

H JLo γνώρισε τον Ben Affleck στην κόρη της
H JLo γνώρισε τον Ben Affleck στην κόρη της

H σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να δένονται όλο και περισσότερο. Μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους, οι paparazzi τους κυνηγάνε και έτσι μαθαίνουμε όλα τα νέα τους.

Πρόσφατα, εθεάθησαν μάλιστα στην περιοχή του Los Angeles που αναζητούν σπίτι προκειμένου να μείνουν μαζί.

Χθες, σύμφωνα με τα ξένα μέσα το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε χρόνο με την 13χρονη κόρη της Jlo. Οι τρεις τους απήλαυσαν το δείπνο τους στο Hollywood. Oι Bennifers θέλουν να είναι δίπλα στα παιδιά τους. Άλλωστε, η λαμπερή star μας έχει αποδείξει ότι τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραίοτητα για εκείνη.

H Jlo ήταν πολύ εντυπωσιακή καθώς φορούσε ένα στενό μπεζ φόρεμα που το είχε συνδυάσει με χρυσά αξεσουάρ ενώ ο Ben Affleck φορούσε ένα απλό casual μαύρο T-shirt. Οι δυο stars μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των φωτογράφων προσπάθησαν αμέσως να "προστατεύσουν" την κόρη της JLo.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.