CELEBRITIES

H Michelle Pfeiffer στα 63 της είναι η βασίλισσα των selfies


The Jennettes

19 Αυγούστου 2021

H Michelle Pfeiffer στα 63 της είναι η βασίλισσα των selfies
H Michelle Pfeiffer στα 63 της είναι η βασίλισσα των selfies

H Michelle Pfeiffer είναι από τις πιο λαμπερές stars του Hollywood και στα 63 της φαίνεται να έχει βρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Η ηθοποιός λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στo Ιnstagram και αν κάνετε μια περιήγηση στο feed της θα διαπιστώσετε χωρίς αμφιβολία ότι είναι η βασίλισσα των selfies. 

Aυτό που μας αρέσει σε εκείνη και ξεχωρίζουμε είναι ότι δεν βρίσκεται ανάμεσα στις γυναίκες που παρουσιάζονται σαν πορσελάνινες κούκλες στα social media. Η ίδια αποφεύγει τα φίλτρα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει χωρίς μακιγιάζ. 

Είναι μια διαχρονικά όμορφη γυναίκα που μπορεί να έχει μείνει στο μυαλό των περισσοτέρων ως σύμβολο του σεξ αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αποδεικνύει ότι είναι η επιτομή της κομψότητας. 

Στη νέα αφιλτράριστη selfie της η star απέδειξε ότι ένα αξεσουάρ όπως τα σκουλαρίκια μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σας στη στιγμή! 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.