CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez φοράει το απόλυτο casual Friday look


The Jennettes

20 Αυγούστου 2021

Η Jennifer Lopez φοράει το απόλυτο casual Friday look
Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τους τέλειους κοιλιακούς της

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Jennifer Lopez  λατρεύει τη γυμναστική και είναι κάτι περισσότερο από γράμμωση για την ίδια. Βλέπει την γυμναστική σαν τρόπο ζωής και διαφέρει από τις κλασικές ρουτίνες γυμναστικής των υπολοίπων celebrities.

Άλλωστε τα μοναδικά shows που κάνει αλλά και οι ιδιαίτερες εμφανίσεις της στο red carpet δείχνουν πόσο σκληρά προσπαθεί για να διατηρεί ένα καλίγραμμο σώμα.

Η Λατίνα star πρόσφατα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram της και αποκάλυψε τους γυμνασμένους της κοιλιακούς της. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει με ένα office look και ένα T-shirt που αφήνει ακάλυπτους τους κοιλιακούς της και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσες ώρες αφιερώνει καθημερινά στη γυμναστική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα στενό μπεζ φόρεμα που έχει κορδόνια στη μέση της και τονίζουν ακόμη περισσότερο τους υπέροχους κοιλιακούς!

Όλα δείχνουν ότι η αγαπημένη μας JLo επιδεικνύει στρατιωτική πειθαρχία με ό,τι και αν καταπιαστεί και στο παρελθόν είχε δηλώσει «Είμαι 100% πεπεισμένη ότι η γυμναστική είναι ένα βασικό κομμάτι της ευτυχίας μου». Ας γίνει η JLo ή έμπνευσή μας για σήμερα!

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες Οσκαρικές εμφανίσεις της JLo 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.