CELEBRITIES

Μέσα στο νέο, ονειρεμένο σπίτι του Weeknd αξίας $70 εκ.


The Jennettes

20 Αυγούστου 2021

Μέσα στο νέο, ονειρεμένο σπίτι του Weeknd αξίας $70 εκ.
Ο Weeknd μόλις έδωσε 70 εκατομμύρια δολάρια για ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Bel Air

Ο Weeknd μόλις έδωσε 70 εκατομμύρια δολάρια για ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Bel Air!

Ο 31χρονος τραγουδιστής αγόρασε το σπίτι από τον Ολλανδό μεγιστάνα των media Reinout Oerlemans και τη σύζυγό του Danielle. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήθελε να πουλήσει το ανακαινισμένο σπίτι του μέχρι που τους προσέγγισαν οι κτηματομεσίτες, Rayni και Branden Williams, από το Beverly Hills Estates. 

jenny.gr

Το ακίνητο πωλήθηκε με μία off-market συμφωνία όταν οι Oerlemans αποφάσισαν να το πουλήσουν στον The Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye.

jenny.gr

Με έκταση τα 1,6 στρέμματα και θέα στο Bel-Air Country Club, το 3.000 τ.μ. αρχοντικό  αποτελείται από εννέα υπνοδωμάτια, γήπεδο, σπα με σάουνα, χαμάμ, εσωτερική πισίνα, εξωτερική πισίνα υπερχείλισης με καταρράκτη, κινηματογράφο, γυμναστήριο και μουσικό στούντιο.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Το ακίνητο έχει μεσογειακή αισθητική και είναι συγχρόνως κλασικό και μοντέρνο. Οι διπλές του πύλες διασφαλίζουν στον The Weeknd την απομόνωση και την ησυχία που χρειάζεται. Ενώ μία μεγάλη λίμνη που περιέρχεται επίσης στην ιδιοκτησία του συμπληρώνει το τοπίο και κάνει το σπίτι αυτό να μοιάζει με όνειρο. 

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
Πηγή φωτογραφιών: getty images, New York Post

Δείτε ακόμη: Rihanna: Το νέο πολυτελές σπίτι της είναι σαν να βγήκε από παραμύθι

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.