CELEBRITIES

H Angelina Jolie έφτιαξε Instagram - Δείτε την πρώτη της ανάρτηση


The Jennettes

21 Αυγούστου 2021

H Angelina Jolie έφτιαξε Instagram - Δείτε την πρώτη της ανάρτηση
H Angelina Jolie έφτιαξε Instagram - Δείτε την πρώτη της ανάρτηση

Πολλοί stars αν και ζούμε στην εποχή των social media, συνειδητά απέχουν. Αναμεσά τους και η Angelina Jolie, η οποία χθες έφτιαξε το δικό της επίσημο account στο Instagram και ήταν σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν, με την ηθοποιό να ανεβάζει ως πρώτο post ένα γράμμα που της έστειλε μια έφηβη.

Την Angelina ακολουθούν ήδη 4,3 εκατομμύρια άνθρωποι και η πρώτη της δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της. Η λαμπερή ηθοποιός χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να μιλήσει για την κατάσταση στο Αφγανιστάν και τις γυναίκες και τα παιδιά που βρίσκονται τώρα σε κίνδυνο.

Στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης έγραψε:

«Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.