CELEBRITIES

Η συγκινητική εξομολόγηση της Sofia Vergara για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στα 28 της


The Jennettes

23 Αυγούστου 2021

Η συγκινητική εξομολόγηση της Sofia Vergara για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στα 28 της

Μερικές δημόσιες στιγμές είναι οι καλύτερες αφορμές για τις πιο αληθινές εξομολογήσεις. Μια τέτοια εξομολόγηση έκανε πρόσφατα και η Sofia Vergara, η οποία μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, με αφορμή τον τηλεμαραθώνιο Stand Up to Cancer 2021, για την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς στην ηλικία των 28 ετών. 

Η εξομολόγηση της 49χρονης ηθοποιού για την περιπέτεια υγείας που έζησε λίγο πριν μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής της συγκίνησε το κοινό αλλά και τους ασθενείς που βιώνουν τη δική τους επώδυνη εμπειρία.

«Σε ηλικία 28 ετών κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής επίσκεψης, ο γιατρός μου ψηλάφησε ένα κομμάτι στο λαιμό μου. Έκαναν πολλές εξετάσεις και μου είπαν τελικά ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς αυτή τη λέξη "καρκίνος", το μυαλό σου πηγαίνει παντού, αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ». Όπως συνέχισε η superstar του Modern Family: «Διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό, τι μπορούσα γι' αυτό. Ήμουν τυχερή που το διαγνώσαμε νωρίς και είχα την υποστήριξη των γιατρών μου και κυρίως της οικογένειάς μου».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε: «Έμαθα πολλά εκείνο το διάστημα, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς αλλά επίσης έμαθα ότι σε περιόδους κρίσης, είμαστε καλύτερα ενωμένοι». Μεταξύ των διασήμων που συμμετείχαν στον τηλεμαραθώνιο ήταν και οι: Reese Witherspoon, Stevie Wonder, Jennifer Garner, Chris Evans. Η Witherspoon έκανε μία εξίσου συγκινητική εξομολόγηση, λέγοντας: «Δυστυχώς, ο καρκίνος μάς ακουμπά όλους. Όλοι έχουμε από μία ιστορία να αφηγηθούμε. Κάθε μέρα σε κάθε σημείο του πλανήτη, χάνουμε 1.670 ανθρώπους από κοντά μας εξαιτίας αυτής της αρρώστιας».

Η πρώτη εξομολόγηση της Vergara για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 21 χρόνια έγινε το 2011. Η περιγραφή της και τότε, ήταν συγκλονιστική.

«Ήμουν πολύ νέα, και όταν σου λένε αυτή τη λέξη αναρωτιέσαι "για τι πράγμα μιλάς". Πάντα σκέφτεσαι τον θάνατο. Αυτό σκέφτεσαι μόνο όταν σου λένε πως έχεις καρκίνο, και είναι πραγματικά πολύ τρομακτικό». Ο λόγος της σήμερα εμπνέει όπως και τότε, δίνοντας ελπίδα και δύναμη σε κάθε γυναίκα που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. 

Δείτε ακόμη: 6 celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.