CELEBRITIES

Η Camila Cabello θα κάνει ό,τι θέλει και αρνείται να «γίνει όμορφη» για χάρη των paparazzi


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Αυγούστου 2021

Η Camila Cabello θα κάνει ό,τι θέλει και αρνείται να «γίνει όμορφη» για χάρη των paparazzi
Η Camila Cabello θα κάνει ό,τι θέλει και ήρθε ώρα να το καταλάβουμε όλοι αυτό. Έχει κουραστεί με το καθεστώς του Hollywood που επιβάλλει την τελειότητα στη γυναίκα και δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν οι paparazzi θα την «πιάσουν» απεριποίητη.

Η Camila Cabello θα κάνει ό,τι θέλει και ήρθε ώρα να το καταλάβουμε όλοι. Έχει κουραστεί με το καθεστώς του Hollywood που επιβάλλει την τελειότητα στη γυναίκα και δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν οι paparazzi θα την «πιάσουν» απεριποίητη.

Θέλει να μπορεί να κυκλοφορήσει άνετη, χωρίς να μπαίνει σε κόπο απλώς για να δείξει ωραία σε μία μόνο φωτογραφία.

«Θα φοράω ό, τι θέλω και, αν έρθουν paparazzi, αυτό είναι χάλια», είπε. «Μπορείς να κάνεις γυμναστική μερικές ώρες τη μέρα και να μην τρως ποτέ υδατάνθρακες και τα πάντα, αλλά αυτό δεν είναι ισορροπημένη ζωή. Δεν είναι αυτό που θέλω».

Η ερμηνεύτρια μιλά ανοιχτά στα social media και τους followers της για τη σημασία του body positivity, Όλοι στέκονται στο πλευρό της και στηρίζουν τις απόψεις της. «Πηγαίνω στο αεροδρόμιο και τόσες γυναίκες έρχονται και μου λένε “Είδα το TikTok σου και ταυτίστηκα τόσο”», εξήγησε.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

«Όπως κι αν είμαι στις φωτογραφίες, ό, τι κι αν λέει ο κόσμος, τώρα εγώ ελέγχω την κατάσταση».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Όταν οι αποκαλούμενες «ατέλειες» του ανθρώπου γίνονται εντυπωσιακά πορτρέτα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.