CELEBRITIES

Χρόνια πολλά, Kobe: Η ανάρτηση της Vanessa Bryant για τα γενέθλια του


The Jennettes

24 Αυγούστου 2021

Χρόνια πολλά, Kobe: Η ανάρτηση της Vanessa Bryant για τα γενέθλια του

O Kobe Bryant χθες θα γιόρταζε τα 43α γενέθλιά του και η σύζυγός του, Vanessa Bryant έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον Kobe ενώ και οι δύο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Η Vanessa συνόδευσε το στιγμιότυπο με τα παρακάτω λόγια: «Χρόνια πολλά, Papi. Θα σε αγαπώ για πάντα. Η αγάπη μου για σένα είναι αιώνια». 

Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια τον Μάρτιο στο People: «Με το να κάθομαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι η οικογένειά μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Αντίθετα, με το να σηκώνομαι κάθε μέρα και να προσπαθώ, κάνω καλύτερες τις μέρες για τα κορίτσια μου και για μένα». 

Ο θρύλος του NBA ήταν παντρεμένος με την Vanessa Bryant από το 2001 με την οποία απέκτησε τέσσερις κόρες, τη Natalia, τη Gianna, τη Bianka και την Capri. Ο σπουδαίος παίκτης έχασε τη ζωή του στις στις 26 Ιανουαρίου του 2020 μετά τη συντριβή ελικοπτέρου, προκαλώντας παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση. Η πτώση του ελικοπτέρου στοίχισε τη ζωή στον ίδιο και σε ακόμη οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων η 13χρονη κόρη του, Gianna.

Μάλιστα, έχει θεωρηθεί από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης της γενιάς του (Draft 1996), της δεκαετίας του 2000 καθώς και εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Ο Bryant ήταν ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του NBA με 33.643 πόντους συνολικά, έχοντας ακόμα 7.047 ριμπάουντ και 6.306 ασσίστ. Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 βραβείο MVP της Regular Season (2008), 2 βραβεία MVP των τελικών του NBA (το 2009 και το 2010) και 5 βραβεία MVP σε All-Star Game.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.