Το επόμενο βήμα των Bennifer; Ο Affleck ψάχνει δαχτυλίδι αρραβώνων με τη μητέρα και το γιο του

The Jennettes
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

Είναι, τελικά, ασταμάτητοι. Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα – αυτό, τουλάχιστον, προδίδουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ben Affleck να αναζητά το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων για την JLo.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη στο Tiffany’s με τη μητέρα και το γιο του. Μαζί, κοιτούσαν θήκες με κοσμήματα, οι οποίες περιείχαν και δαχτυλίδια, σύμφωνα με το Page Six. Ίσως ήρθε, επιτέλους, η ώρα να επισημοποιήσουν με τον ισχυρότερο τρόπο τη σχέση τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Сплетни прямиком из закулисья (@rumor_has_it____)

Ας μην ξεχνάμε πως είχε ήδη κάνει μία φορά πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, πίσω στο 2002. Τότε, είχε επιλέξει ένα δαχτυλίδι που σχεδίασε ο Harry Winston και κόστισε 2.5 εκατομμύρια δολάρια. Παρότι η Jennifer Lopez δέχθηκε, αποφάσισαν να αναβάλλουν την τελετή για την επόμενη χρονιά, εξαιτίας της «υπερβολικής προσοχής» που δέχονταν από τα μέσα ενημέρωσης.

«Σκεφτήκαμε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις διαφορετικές “νύφες” και να οργανώναμε γάμο σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες», έγραψαν στην επίσημη δήλωσή τους. «Έτσι καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».

Ελπίζουμε τώρα όλα να πάνε ακριβώς όπως τα ονειρεύονται – ή ακόμη καλύτερα.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer