CELEBRITIES

Το Emma Corrin ποζάρει στον φακό του Tim Walker και αποδεικνύει ότι θέατρο και μόδα είναι στο DNA τoυς


The Jennettes

24 Αυγούστου 2021

Το Emma Corrin ποζάρει στον φακό του Tim Walker και αποδεικνύει ότι θέατρο και μόδα είναι στο DNA τoυς
To Emma Corrin ποζάρει στον φακό του Tim Walker και αποδεικνύει ότι το θέατρο είναι στο DNA της

To Emma Corrin, που έκανε πρόσφατα coming out ως non binary, εντυπωσιάζει σε ένα ξεχωριστό fashion editorial, για το W Magazine  και τον φακό του θρυλικού Tim Walker.

Το νέο αστέρι του Hollywood εντυπωσιάζει σε όλες τις λήψεις, μεταξύ άλλων με μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα Prada με 60s μοτίβο, παπούτσια του ίδιο οίκου και ένα σκουλαρίκι Cartier. Το styling επιμελήθηκε ο Harry Lambert.

Στη συνέντευξη, το Corrin μιλάει για το πώς είναι να είναι κάποιος διάσημος, αλλά και το μέγεθος της ευθύνης που έχει ως δημόσιο πρόσωπο.

Mιλώντας για τον ρόλο του ως πριγκίπισσα Diana στη σειρά The Crown, λέει: «Έγινε μια σαφής σύνδεση ανάμεσα στην ασταθή παιδική ηλικία της Diana με την αναζήτησή της για κάτι φιλόξενο». «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ ζεστό άτομο που τραβούσε τους ανθρώπους. Έψαχνε να αγκαλιαστεί σε κάτι πολύ ζεστό και πολύ οικείο και δεν το βρήκε ποτέ. Βρήκε το ακριβώς αντίθετο στη βασιλική οικογένεια».

Emma Corrin

 

Σε άλλες λήψεις τo βλέπουμε να ποζάρει μέσα σε ένα designer χαρτόκουτο και πάλι με ασπρόμαυρο σύνολο που θυμίζει στιλ Chaplin. Φορά ακόμα, εξαιρετικής ομορφιάς δημιουργίες υψηλής ραπτικής του ιταλικού οίκου Schiaparelli, σε ένα τομληρό -άκρως θεατρικό- mix & match.

To Emma Corrin, πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην θεατρική παράσταση Anna X, στο θέατρο Harold Pinter στο Λονδίνο. Είναι το ντεμπούτο του Corrin στο West End και οι κριτικές είναι διθυραμβικές. Πρόκειται για ένα έργο εμπνευσμένο από την ιστορία της 30χρονης Anna Sorokin που παρίστανε τη «χρυσή» κληρονόμο Anna Delvey και η οποία συνελήφθη το 2017.

Στην παράσταση, μαζί με το Corrin, παίζει και ο Βρετανός ηθοποιός Nabhaan Rizwan. Για 80 λεπτά, το Corrin και ο Rizwan συμμετέχουν σε αυτό που το Corrin περιγράφει ως «μια ομιλία TED για τα στεροειδή», έναν χείμμαρο από εναλλαγές χαρακτήρων και σεναρίων, που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια των θεατών.

jenny.gr

Αποδεικνύεται ότι για αυτούς ήταν παιχνιδάκι. Η ερμηνεία τους στον ρόλο της αείμνηστης πριγκίπισσα Diana στο The Crown, ήταν μια τρανταχτή απόδειξη του υποκριτικού ταλέντου τους. Άγνωστο ακόμα στον χώρο της υποκριτικής και μόλις λίγα χρόνια εκτός Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, έκανε μια performance που όχι μόνο του χάρισε μια δίκαιη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα -μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Olivia Colman, για τον ρόλο της βασίλισσας Elizabeth-, αλλά και φήμη σχεδόν ισάξια με εκείνη των προσώπου που ενσάρκωσε.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τo Anna X, ολοκλήρωσαν την παραγωγή της ταινίας My Policeman, με πρωταγωνιστές τους Harry Styles και David Dawson, σε σκηνοθεσία Michael Grandage. Είναι μια διασκευή του βιβλίου του Bethan Roberts του 2012, το οποίο ακολουθεί τη σχέση που είχε ο συγγραφέας E.M. Forster με έναν παντρεμένο αστυνομικό στο Μπράιτον της Αγγλίας, τη δεκαετία του 1950, όταν η ομοφυλοφιλία ήταν ακόμα παράνομη.

Το Corrin παίζει τη Marion, τη γυναίκα που πρέπει να μοιράζεται τον άντρα της με έναν άλλο άντρα, μέχρι να συμβεί μια τραγωδία. Το Corrin έχει επίσης υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε ένα ριμέικ του Lady Chatterley's Lover, το οποίο πρόκειται σκηνοθετήσει η Γαλλίδα Laure de Clermont-Tonnerre.

 Φωτογραφίες W Magazine

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.