CELEBRITIES

Ξεχάστε τον Kanye West, από εδώ και πέρα μόνο «Ye»


The Jennettes

25 Αυγούστου 2021

Ξεχάστε τον Kanye West, από εδώ και πέρα μόνο «Ye»
Κάποιες φορές, η επικαιρότητα γίνεται παράξενη. Όπως τώρα, που ο διάσημος ράπερ Kanye West, θέλει να αλλάξει το όνομά του σε «Ye».

Κάποιες φορές, η επικαιρότητα γίνεται παράξενη. Όπως τώρα, που ο διάσημος ράπερ Kanye West, θέλει να αλλάξει το όνομά του σε «Ye».

Ο 44χρονος Kanye υπέβαλε επίσημα αίτηση για να αλλάξει το νόμιμο όνομά του από Kanye Omari West σε Ye. 

Στα έγγραφα, σύμφωνα με το People, αναφέρει ότι η απόφασή του για την αλλαγή έγινε για «προσωπικούς λόγους» και δεν παρέχει περαιτέρω εξηγήσεις. Για να συμβεί βεβαίως, ένας δικαστής στην Καλιφόρνια θα πρέπει να υπογράψει την αίτηση.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε αυτό. Πίσω στο 2018, ο Kanye είχε δηλώσει πως θα άλλαζε το όνομά του σε Ye, μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου άλμπουμ του.

Εκείνη την εποχή, μίλησε στον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Big Boy και εξήγησε ότι εκτός από το ότι το Ye είναι συντομογραφία του ονόματός του, το ψευδώνυμο έχει επίσης θρησκευτική σημασία για αυτόν.

«Πιστεύω ότι το "ye" είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει "εσύ"», δήλωσε ο West για τον τίτλο του άλμπουμ του. 

«Πήγε από το Kanye, που σημαίνει το "μοναδικό", στο Ye, απλά αντικατοπτρίζοντας το καλό, το κακό, τη σύγχυση, τα πάντα. Το άλμπουμ είναι περισσότερο μια αντανάκλαση του ποιοι είμαστε».

Στην τελική, ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο, σωστά;

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS