CELEBRITIES

Selma Blair: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και εμπνέει κάθε γυναίκα με την τελευταία της φωτογράφιση


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

Selma Blair: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και εμπνέει κάθε γυναίκα με την τελευταία της φωτογράφιση

H Selma Blair έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει καθημερινά με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Το θάρρος, η πίστη και η επιμονή της, έχουν οδηγήσει τη star σε μικρές αλλά σημαντικές νίκες που αποδεικνύουν πως τίποτε δεν είναι αδύνατο όταν υποχωρεί η παραίτηση.

Σε ένα νέο Instagram post, η Selma Blair εμφανίζεται σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση όσο τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας βρίσκονται σε ύφεση.

Η 49χρονη ηθοποιός φοράει ένα κολακευτικό μωβ πανωφόρι ενώ κρατάει ένα μπαστούνι, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μία εβδομάδα υγείας και θεραπείας σε ένα χρυσαφένιο μέρος». Στις φωτογραφίες, τη βλέπουμε επίσης να φοράει ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό ενώ δαγκώνει ένα μήλο και απολαμβάνει τη φύση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Το post έγινε λίγες εβδομάδες αφότου η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την καθημερινή της πάλη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας ή αλλιώς MS, με τίτλο "Introducing, Selma Blair", τρία χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια. «Μου είχαν πει να αρχίσω να προετοιμάζομαι για τον θάνατο. Όχι, επειδή έχω σκλήρυνση αλλά επειδή τη μάχομαι», αναφέρει η ίδια στο trailer. «Αποφάσισα όμως να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου κι έτσι ενθαρρύνω και άλλα άτομα να το κάνουν». 

Η Blair αποκάλυψε τη διάγνωσή της το 2018, λέγοντας, στον Robin Roberts του ABC News ότι ένιωσε «ανακούφιση», αφού τελικά έμαθε γιατί υπέφερε τόσα χρόνια από έντονο πόνο και άλλα σωματικά συμπτώματα. «Πραγματικά αγωνιζόμουν με το πώς θα τα βγάλω πέρα ​. Όταν έμαθα τη διάγνωση, έκλαψα από ανακούφιση. Τουλάχιστον, τώρα θα μπορώ να κάνω κάτι».

Η star εξομολογήθηκε ότι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων για να «επανεκκινήσει» στην ουσία το νευρικό της σύστημα. Η ηθοποιός είπε επίσης ότι ένιωθε πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό πριν αποκαλύψει την περιπέτεια υγείας της, αλλά δεν ήθελε να βιαστεί και να βγει η περιπέτειά της στη δημοσιότητα. «Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό γιατί ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να θεραπευτώ».

'Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Οι θεραπείες βλαστικών κυττάρων με έκαναν να νιώσω καλύτερα. Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος μετά τα βλαστοκύτταρα για να υποχωρήσει πραγματικά η φλεγμονή και οι βλάβες». Σήμερα, δείχνει καλύτερα από ποτέ και εμπνέει κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα υγείας, να ακολουθήσει τον δρόμο και την πίστη της.

Δείτε ακόμη: 6 celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.