CELEBRITIES

H Rose McGowan τα βάζει με την Oprah: Είναι υποκρίτρια, στηρίζει ένα άρρωστο σύστημα εξουσίας


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

H Rose McGowan τα βάζει με την Oprah: Είναι υποκρίτρια, στηρίζει ένα άρρωστο σύστημα εξουσίας

H Rose McGowan είναι ασταμάτητη, όταν στρέφεται ενάντια σε ανθρώπους του Hollywood. Τώρα, στο στόχαστρο βρίσκεται η Oprah Winfrey που, σύμφωνα με την ηθοποιό, είναι υποκρίτρια.

«Χαίρομαι που περισσότεροι βλέπουν την άσχημη αλήθεια της», έγραψε στο Twitter. Στην ανάρτησή της πρόσθεσε μία παλιά φωτογραφία της παρουσιάστριας, στην οποία δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του καταδικασμένου βιαστή Harvey Weinstein.

«Εύχομαι να ήταν αληθινή, αλλά δεν είναι».

Η McGowan, η οποία έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, συνέχισε την επίθεση. «Από τη φιλία με τον Weinstein, μέχρι την εγκατάλειψη και καταστροφή των θυμάτων του Russel Simmon, υποστηρίζει ένα άρρωστο σύστημα εξουσίας για προσωπικό όφελος, είναι ψεύτικη όσο εκείνοι».

Η ίδια, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησαν τον κινηματογραφικό παραγωγό για βιασμό, όταν ξεκίνησε το κίνημα #MeToo. Εκείνος, είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία και υποστήριξε πως όλες οι γυναίκες είχαν συναινέσει. 

Όσο για τον Simmons; Είκοσι γυναίκες τον κατηγόρησαν για βιασμό και κακοποίηση, αλλά ούτε κι αυτός ανέλαβε την ευθύνη. Διατηρούσε χαμηλό προφίλ για χρόνια, ώσπου εμφανίστηκε στα Hamptons νωρίτερα τον Αύγουστο.

Φαίνεται πως το tweet της Rose McGowan αναφέρεται στο 2020, όταν η Oprah θα συνεργαζόταν μαζί του για το ντοκιμαντέρ με τίτλο On the Record, το οποίο επικεντρωνόταν στις κατηγορίες που εκείνος αντιμετώπιζε. Τελικά, αποφάσισε να κάνει πίσω. Φρόντισε, ωστόσο, να τονίσει ότι «πιστεύω και στηρίζω τις γυναίκες. Οι ιστορίες τους πρέπει να ειπωθούν και να ακουστούν. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στην ταινία, ώστε να έρθουν στο φως όσα υπέστησαν τα θύματα, και έχει γίνει ξεκάθαρο πως οι συντελεστές της δε συμφωνούν με αυτήν τη δημιουργική σκοοπιά».

 

Δείτε ακόμη: 10 Celebrities που συμμετείχαν στο κίνημα #Metoo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.