CELEBRITIES

Ο Brad Pitt ζητάει την επανεξέταση της πλήρους επιμέλειας των παιδιών του από την Angelina Jolie και τη χαρακτηρίζει «μεγάλο λάθος»


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Brad Pitt ζητάει την επανεξέταση της πλήρους επιμέλειας των παιδιών του από την Angelina Jolie και τη χαρακτηρίζει «μεγάλο λάθος»

O Brad Pitt ζητάει να επανεξεταστεί η δικαστική υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του καθώς επιμένει πως η Angelina Jolie δεν πρέπει να λάβει την πλήρη επιμέλεια, λέγοντας πως πρόκειται για «διοικητικό λάθος». 

Όπως όλα δείχνουν, η πολύκροτη υπόθεση του ζευγαριού επιστρέφει στην επικαιρότητα αφού νέα δικαστικά έγγραφα θέλουν σε νέα διαμάχη τον 57χρονο ηθοποιό και την 46χρονη star λίγο αφότου η Jolie είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στη δίκη μαζί του. Στα νέα έγγραφα στα οποία ο Pitt ζητά έφεση, παραθέτει επιχειρήματα, υποστηρίζοντας ότι η Jolie έλαβε με άδικο τρόπο την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους όταν o δικαστής John Ouderkirk αποκλείστηκε από την υπόθεση και τη δικαστική διαμάχη του ζευγαριού τον Ιούλιο του 2021. 

«Ζητάμε επανεξέταση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της California επειδή ο προσωρινός δικαστής λανθασμένα αποκλείστηκε αφού έλαβε μια εμπεριστατωμένη και βασισμένη σε αναλυτικά γεγονότα απόφαση, ακολουθώντας μια απολύτως νόμιμη διαδικασία παρουσία πολλών μαρτύρων και ειδικών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού, Theodore J. Boutrous Jr.

Να σημειωθεί πως ο John Ouderkirk που ήταν επικεφαλής στην υπόθεση, απομακρύνθηκε από αυτή, μετά από αίτημα των δικηγόρων της Angelina Jolie, το οποίο ζητούσαν για έναν ολόκληρο χρόνο. Όπως ανέφεραν, είχε σχέσεις οικονομικές, και επιχειρηματικές με τους συνηγόρους του Brad Pitt και την δικηγορική εταιρεία που τον αντιπροσωπεύει. Η Jolie είχε αναφέρει ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς» ένα τμήμα του κώδικα δικαστηρίων της Καλιφόρνιας που λέει ότι είναι επιζήμιο για το παιδί να του παρέχεται επιμέλεια από ένα άτομο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Angelina Jolie ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση ενώ αξίζει να θυμηθεί κανείς πως το ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και πέντε χρόνια για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.