CELEBRITIES

H Bárbara Paz πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον προσωπικό της Aμαζόνιο


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

H Bárbara Paz πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον προσωπικό της Aμαζόνιο
H εμφάνιση της Bárbara Paz στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον προσωπικό της Aμαζόνιο έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Η Bárbara Paz βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας 2021 και τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της με την εμφάνιση της. Όχι η star δεν φορούσε κάποιο αστραφτερό φόρεμα σχεδιαστή αλλά ένα αξεσουάρ που θέλησε και τα κατάφερε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. 

Η Bραζιλιάνα ηθοποιός και παραγωγός εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι και ψηλοτάκουνα, ενώ φορούσε ένα μαύρο πλατύγυρο καπέλο και μια απίστευτη μάσκα. Η μάσκα της τροφοδοτούνταν με οξυγόνο από ένα φυτό το οποίο κρεμόταν από ένα γυάλινο κουτί από την πλάτη της.

jenny.gr

Το έργο υπογράφτηκε από το δίδυμο Sorelle Toledo και είχε τον τίτλο «Respiro».

«Ο Αμαζόνιος είναι ο πνεύμονας του κόσμου και η ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα να αναπνέει. Οι φίλες μου Luciana και Adriana Toledo, οι Sorelle Toledo, creative directors και στιλίστριες, δημιούργησαν ένα έργο - μια ανάσα - όπου μπορούσαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο την ακατανόητη καταστροφή των αυτόχθονων εδαφών», δήλωσε για την παραγωγή. «Προσοχή! Όλοι κουβαλάμε λίγο από τον Αμαζόνιο μέσα μας», συμπληρώνει.

Στο φεστιβάλ, περιλαμβάνεται η νέα της ταινία «Ato» Bárbara Paz σε παραγωγή με την Alessandra Maestrini και τον Eduardo Moreira.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.