CELEBRITIES

Δεν είναι σειρά του Netflix: H πριγκίπισσα της Ιαπωνίας απορρίπτει το στέμμα και 1.3 εκ. για να παντρευτεί τον αγαπημένο της


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν είναι σειρά του Netflix: H πριγκίπισσα της Ιαπωνίας απορρίπτει το στέμμα και 1.3 εκ. για να παντρευτεί τον αγαπημένο της
H πριγκίπισσα της Ιαπωνίας απορρίπτει το στέμμα και 1.3 εκατομμύρια για να παντρευτεί τον καλό της

Η πριγκίπισσα Mako του Akishino ξεκαθάρισε αυτήν την εβδομάδα ότι είναι περισσότερο από πρόθυμη να τα παρατήσει όλα στο όνομα της αγάπης, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας επιταγής από την κυβέρνηση. Η νεαρή ετοιμάζεται να σπάσει τα πρωτόκολλα και να παρακάμψει τις παραδόσεις για χάρη του αγαπημένου της. Η ανιψιά του αυτοκράτορα Naruhito απέρριψε τoν τίτλο για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Kei Komuro, ενώ πρόσφατα δεν δέχτηκε τα 1.3 εκατομμύρια από την κυβέρνηση της χώρας -ποσό που δίνεται σε όσες γυναίκες της βασιλικής οικογένειας χάνουν τον τίτλο τους όταν παντρεύονται.

Σύμφωνα με τον νόμο, αν μια πριγκίπισσα αποφασίσει να παντρευτεί κάποιον χωρίς τίτλο τότε υποχρεούται να φύγει από την αυτοκρατορική οικογένεια. Η πριγκίπισσα Mako σκοπεύει να παντρευτεί στα τέλη του 2021 τον αγαπημένο της και μετά τον γάμο θα μετακομίσει στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, όπου εκείνος θα εργαστεί σε δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη.

jenny.gr

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε μια εκδήλωση του International Christian University στο Τόκιο. Εκείνη έχει δηλώσει, ότι την "γοήτευσε αμέσως το χαμόγελό του”. Ο Komuro έκανε πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα το 2013 ενώ δειπνούσαν σε εστιατόριο και το ζευγάρι παρέμεινε μαζί όσο η Mako σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Leicester στην Αγγλία.

Η Mako και ο Komuro αναμενόταν να παντρευτούν το 2018, όμως το Παλάτι της Ιαπωνίας είχε τότε ανακοινώσει ότι ο γάμος θα γινόταν το 2020. Σύμφωνα με ιαπωνικές εφημερίδες, ο λόγος της αναβολής ήταν μια οικονομική διαφωνία ανάμεσα στη μητέρα του Komuro και τον πρώην αρραβωνιαστικό της σχετικά με τα χρήματα σπουδών του Komuro, με τη Mako να δηλώνει ότι ο γάμος αναβλήθηκε λόγω "ανωριμότητας”.

Ο πατέρας της Mako, ο πρίγκιπας Akishino, το 2020 έγινε ο πρώτος στη διαδοχή του θρόνου της Ιαπωνίας, αμέσως μετά τον αδελφό του, τον αυτοκράτορα Naruhito. Να θυμήσουμε ότι στη χώρα μόνο άντρες μπορούν να είναι διάδοχοι του θρόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.