CELEBRITIES

Kristen Stewart: Mε strawberry blonde μαλλιά και sexy Chanel look στη Βενετία


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

Kristen Stewart: Mε strawberry blonde μαλλιά και sexy Chanel look στη Βενετία

H Kristen Stewart δεν είναι πρωτάρα στα τολμηρά looks, όπως και τις extreme αλλαγές στα μαλλιά της.

Για την τελευταία της παρουσία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα υπέροχο νέο στιλ μαλλιών, αυτή τη φορά με strawberry blonde χρώμα και bob cut, με τα μαλλιά της να είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail. H πρωταγωνίστρια της ταινίας Spencer που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ, φορούσε σύνολο τουοίκου Chanel, του οποίου είναι πρέσβειρα.

Η Kristen Stewart φορούσε ένα tweed navy κορμάκι Chanel από τη συλλογή Métiers d'Art 2020/21 τoυ οίκου και πόζαρε παιχνιδιάρικα στις κάμερες.

jenny.gr

Η Stewart βρίσκεται στη Βενετία για να προωθήσει την ταινία της Spencer, το πολυαναμενόμενο βιογραφικό της πριγκίπισσας Diana που θα βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021. Τα νέα μαλλιά της ηθοποιού θυμίζουν την αείμνηστη πριγκίπισσα, αλλά με πιο κόκκινους τόνους.

Για το 2ο look της προτίμησε τόνους του λευκού, με tweed σακάκι με χρυσαφένια κεντήματα και ψηλόμεσο παντελόνι και πάλι από τον εμβληματικό, γαλλικό οίκο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.