CELEBRITIES

Η Kate Hudson παραδίδει μαθήματα κομψού sexiness στη Βενετία


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Η Kate Hudson παραδίδει μαθήματα κομψού sexiness στη Βενετία
Η Kate Hudson παραδίδει μαθήματα κομψού sexyness στη Βενετία

Η Kate Hudson αναστάτωσε το φεστιβάλ Βενετίας στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Mona Lisa And The Blood Moon την Κυριακή.

Η ηθοποιός, 42 ετών, ήταν άκρως εντυπωσιακή φορώντας ένα κατακόκκινο κόκκινο φόρεμα, με διαφάνειες, το οποίο αποκάλυπτε πως δεν φορούσε σουτιέν και οι δαντελες του φορέματος κάλυπταν το στήθος της.

Το φόρεμα  του οίκου Valentino είχε μακριά μανίκια με ψηλό λαιμό και μια θηλυκή φούστα.

jenny.gr

H star είχε τα μαλλιά της ελεύθερα και χτενισμένα σε χαλαρά κύματα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό. Η συνολική της εικόνα ήταν ταυτόχροα glam και φρέσκια, ό,τι ταιριάζει σε ένα σύγχρονο red carpet.

O κορυφαίος οίκος Valentino έχει ήδη ντύσει μερικές από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του 78ου Φεστιβάλ Βενετίας, όπως η Zendaya.

Δεν ήταν όμως μόνο το scarlet red φόρεμα της Kate Hudson που τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί. Το προηγούμενο κιόλας βράδυ κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο sexy εμφάνισης με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα Mônot με cut outs.

jenny.gr

Η ταινία στην οποία η Hudson πρωταγωνιστεί αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού με ασυνήθιστες δυνάμεις που δραπετεύει από ένα ψυχιατρικό άσυλο και προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της στη Νέα Ορλεάνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.