CELEBRITIES

Ο Pete Buttigieg, Yπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Biden, και ο σύντροφός του απέκτησαν δίδυμα


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Yπουργός μεταφορών
Ο Yπουργός μεταφορών της Κυβέρνησης Biden, Pete Buttigieg, και ο σύζυγός του Chasten ανακοίνωσαν τη γέννηση του γιου και της κόρης τους το Σάββατο.

Ο Yπουργός μεταφορών της Κυβέρνησης Biden, Pete Buttigieg, και ο σύζυγός του Chasten ανακοίνωσαν τη γέννηση του γιου και της κόρης τους το Σάββατο.

«Ο Chasten και εγώ είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλες τις ευχές από τότε που μοιραστήκαμε την είδηση ότι γινόμαστε γονείς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Penelope Rose και τον Joseph August Buttigieg στην οικογένειά μας», έγραψε ο πολιτικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει από τον περασμένο μήνα ότι αυτός και ο Chasten, ο οποίος είναι συγγραφέας και πρώην δάσκαλος, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

«Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό για την ιδιωτική μας ζωή που μας προσφέρθηκε απλώχερα», ανέφερε τότε, προσθέτοντας ότι ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι, είναι παντρεμένο από το 2018 και προσπαθούσε εδώ και ένα χρόνο να υιοθετήσει ένα μωρό, σύμφωνα με την Washington Post.

Να σημειωθεί ότι Joseph είναι επίσης το όνομα του αείμνηστου πατέρα του Pete Buttigieg, ο οποίος ήταν καθηγητής στο Notre Dame και πέθανε λίγο αφότου ο Buttigieg ανακοίνωσε τη εκστρατεία του για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος το 2019.
 

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Pete Buttigieg

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.