CELEBRITIES

H Simone Biles αποστόμωσε όλους τους haters της με μία μόνο ατάκα


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Simone Biles αποστόμωσε όλους τους haters της με μία μόνο ατάκα
Ποιος τόλμησε να πει ότι η Simone Biles είναι δειλή; Όποιος κι αν ήταν, εκείνη δεν μπορεί να τον ακούσει – τα 7 Ολυμπιακά μετάλλιά της κάνουν περισσότερο θόρυβο.

Ποιος τόλμησε να πει ότι η Simone Biles είναι δειλή; Όποιος κι αν ήταν, εκείνη δεν μπορεί να τον ακούσει – τα 7 Ολυμπιακά μετάλλιά της κάνουν περισσότερο θόρυβο.

H αθλήτρια αποστόμωσε τους πάντες με μία μόνο ανάρτηση. Τους αφιέρωσε τη λεζάντα του τελευταίου της post στο Instagram και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Σίγουρα οι Ολυμπιακοί δεν πήγαν όπως περίμενα, αλλά δε θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», έγραψε κάτω από δύο μετάλλια που πήρε στο Τόκιο. «Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και την καριέρα μου ως τώρα. Αυτή η Ολυμπιάδα δε διαγράφει τα επιτεύγματα του παρελθόντος, ούτε με καθορίζει ως αθλήτρια».

«Έχω πιεστεί τόσο τα τελευταία δύο χρόνια, η λέξη “δειλή” δεν ανήκει στο λεξιλόγιό μου», συνέχισε. «Για κάποιους από εσάς, ίσως αυτό είμαι αλλά συνεχίστε να μιλάτε γιατί δε σας ακούω, τα 7 Ολυμπιακά μετάλλια που με έκαναν την πιο βραβευμένη αθλήτρια ενόργανης όλων των εποχών και την πιο βραβευμένη Αμερικανίδα αθλήτρια, σας επισκιάζουν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια «πήραν φωτιά».

«Η καλύτερη ατάκα της ιστορίας. Η Βασίλισσα μίλησε», έγραψε κάποιος. Θέση πήρε ακόμη κι η βραβευμένη με Oscar Viola Davis, η οποία σχολίασε «Woooooooohoooooo!!!!!!!!», ενώ ο επίσης αθλητής ενόργανης Jordan Chiles ήθελε κι άλλο. «Ναι!Πες το δυνατά για τον κόσμο στο βάθος», έγραψε.

Η Simone Biles βρέθηκε στο στόχαστρο όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από το Τόκιο, προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία. Επέστρεψε, τελικά, βραβεύθηκε και έσπασε ρεκόρ. «Δεν είμαστε διασκεδαστές, είμαστε άνθρωποι», είχε δηλώσει τότε. «Και υπάρχουν πράγματα στο παρασκήνιο που προσπαθούμε να διαχειριστούμε, εκτός του αθλητισμού».

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.