CELEBRITIES

H Jane Birkin υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό και βρίσκεται σε ανάρρωση


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Jane Birkin υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό και βρίσκεται σε ανάρρωση
Υπέστη εγκεφαλικό η Jane Birkin

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια Jane Birkin, σύμφωνα με τα ξένα μέσα υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και ακύρωσε την εμφάνιση της σε κινηματογραφικό φεστιβάλ. Η οικογένειά της έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει πως η αγαπημένη Γαλλίδα καλλιτέχνης αναρρώνει μετά το εγκεφαλικό.

Η σύντροφος του Γάλλου καλλιτέχνη, Serge Gainsbourg και μητέρα της Charlotte Gainsbourg, αναμενόταν να εμφανιστεί στο αμερικάνικο κινηματογραφικό φεστιβάλ "Deauville" της Γαλλίας για να προωθήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με την κόρη της, Charlotte.

Η ιστορία της Birkin και ο έρωτάς της με τον Gainsbourg είναι, βέβαια, μια κινηματογραφική ιστορία από μόνη της. Η Birkin και ο Gainsbourg έμειναν μαζί για 12 χρόνια και μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι, με τον τραγουδοποιό να θέλει να είναι δίπλα της καλλιτεχνικά. 

Η Jane Birkin συνεχίζει να έχει και σήμερα ένα διαχρονικό και μοναδικό στιλ που είναι και ο λόγος, άλλωστε, που ο οίκος Hermes έδωσε στην Birkin Bag το όνομά της. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.