CELEBRITIES

H Alicia Vikander και ο Michael Fassbender έγιναν γονείς και δεν το είπαν σε κανέναν


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

H Alicia Vikander και ο Michael Fassbender έγιναν γονείς και δεν το είπαν σε κανέναν

Η Alicia Vikander έγινε μαμά – όχι τώρα, εδώ και μήνες. Απλώς μόλις το επιβεβαίωσε.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Michael Fassbender, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό χωρίς να το πουν σε κανέναν. Η είδηση, μάλιστα, έγινε γνωστή επειδή τον Αύγουστο βρέθηκαν στο Παρίσι και έκαναν οικογενειακώς βόλτα με το καροτσάκι, ενώ νωρίτερα το Σεπτέμβριο πήγαν στην Ισπανία με το παιδί στην αγκαλιά.

«Τώρα βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια», εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε στο People. «Είναι πανέμορφο, και προφανώς θα δώσω περισσότερα στις μελλοντικές μου δουλειές».

Η πρωταγωνίστρια του Tomb Raider κρατά την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της. Αρνήθηκε να σχολιάσει πώς την άλλαξε η μητρότητα – «θα το κρατήσω για εμένα αυτό», είπε. «Περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο, μου αρέσει να το μαθαίνω την ώρα που συμβαίνει, στο τώρα».

Η Alicia Vikander γνώρισε τον Fassbender στα γυρίσματα της ταινίας The Light Between Oceans, ενώ ξεκίνησαν να βγαίνουν το Δεκέμβριο του 2014. Παντρεύτηκαν σε μία κλειστή τελετή στην Ibiza τρία χρόνια αργότερα, ενώ τώρα ζουν στην Πορτογαλία.

«Νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ», δήλωνε το 2018. Θαυμάζει τον σύζυγό της, τον θεωρεί «έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς».

«Πάντα ήταν τόσο ανοιχτός με τις ιδέες και τις σκέψεις μου», είπε για τον καιρό που συνεργάζονταν. «Ερχόταν και μου έλεγε “Κόλλησα, τι να κάνω;” κι εγώ του απαντούσα “Εσύ ρωτάς εμένα;”. Ήταν τόσο γλυκό».

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη: Τα πραγματικά ονόματα αυτών των celebrities θα σας εκπλήξουν

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.