CELEBRITIES

H Reese Witherspoon γιορτάζει τα 22α γενέθλια της κόρης της με μία throwback φωτογραφία


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

H Reese Witherspoon γιορτάζει τα 22α γενέθλια της κόρης της με μία throwback φωτογραφία

Αν δε νιώθατε πως τα χρόνια πέρασαν, είμαστε εδώ για να σας το θυμίσουμε. Η κόρη της Reese Witherspoon έγινε 22 – ναι, ήταν 2 όταν γυρίστηκε «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς» και ναι, έχουν περάσει δύο δεκαετίες από εκείνη την ταινία.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram – όπως πολλές μαμάδες σήμερα – μία φωτογραφία της Ava Philippe από την εποχή που ήταν μωρό. «Αυτός ο άνθρωπος γίνεται 22 σήμερα», έγραψε στη λεζάντα.

Λίγο αργότερα (ίσως επειδή υπήρξε οικογενειακή κρίση λόγω του παραπάνω throwback – ποιος ξέρει;) ανέβασε την Ava όπως είναι σήμερα. «Χρόνια πολλά στο γλυκό μου κοριτσάκι… Με συγχωρείτε… Εννοώ την ενήλικη κόρη μου», έγραψε από κάτω (και μάλλον δεν κάνουμε λάθος για την οικογενειακή κρίση). «Έχεις γίνει ένας απίστευτος άνθρωπος που νοιάζεται τόσο για τον κόσμο γύρω του. Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω για να δίνεις φως στη ζωή μου. Σ’αγαπώ, Ava!»

Η Reese Witherspoon έχει δύο ακόμη παιδιά – τον 17χρονο Deacon και τον 9χρονο Tennessee James

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.