CELEBRITIES

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με dominatrix outfit και μας έκανε να απορούμε 


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2021

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με dominatrix outfit και μας έκανε να απορούμε 
H Kim Kardashian εμφανίστηκε με dominatrix στιλ και μας έκανε να απορούμε 

H αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει τις προκλητικές και περίεργες εμφανίσεις της οικογένειας Kardashian, αλλά η τελευταία εμφάνιση της Kim με dominatrix look ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε. 

Η Kim αρέσκεται στο να προκαλεί είτε σε φωτογραφίσεις είτε και σε δημόσιες εμφανίσεις και τα κατάφερε πολύ καλά για ακόμη μία φορά αφού το οutfit Balenciaga που επέλεξε έκανε όλο το Internet να απορεί. Η viral φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελυταίες ώρες δείχνει την Kim να βγαίνει από τα αμάξι της στη Νέα Υόρκη ντυμένη από επάνω μέχρι κάτω στην κυριολεξία.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, λοιπόν, μας άφησε άφωνους αφού το δερμάτινο look της κάλυπτε μέχρι και το προσωπό της. Πιο συγκεκριμένα, φορούσε ένα δερμάτινο μαύρο παλτό που το είχε δεμένο, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες και το πιο περίεργο μια μαύρη μάσκα. Το μόνο λευκό στοιχείο ήταν η τσάντα της. 

Όπως φαίνεται η σταρ ετοιμάζεται για το φετινό Met Gala και μάλλον μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το look της και αν κρίνουμε από τα σχόλια που έλαβε δίχασε αρκετά το κοινό της!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.