Η Rihanna σε μια iconic φωτογράφιση για το περιοδικό Dazed

The Jennettes
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Η Rihanna ποζάρει για τον φακό για τις ανάγκες του επετειακού τεύχους του περιοδικού Dazed όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η γυναίκα - φαινόμενο που έγινε η απόλυτη popstar και αποφάσισε να αφήσει την μουσική και να καταπιαστεί με τη βιομηχανία της ομορφιάς και της μόδας κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος μέσα σε λίγα χρόνια και όλοι να μιλούν για εκείνη.

Η 33χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Dazed, το οποίο γιορτάζει τα 30 χρόνια κυκλοφορίας και έκανε την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της. Η ίδια έχει πολλούς λόγους να  γιορτάζει, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός σε όλο τον κόσμο και η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον χώρο του θεάματος. Δεν το λες και λίγο!

Σύμφωνα μάλιστα με τα ξένα μέσα σε μια από τις λήψεις, η Rihanna φαίνεται να ποζάρει γυμνή, με μια τεράστια περούκα με ξανθά μαλλιά να κρύβουν τα επίμαχα σημεία.

Στις υπόλοιπες λήψεις, η σταρ φωτογραφίζεται με extravagant κομμάτια από διάσημου οίκους μόδας. Η πετυχημένη επιχειρηματίας έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς με το brand της, Fenty και η φιλοσοφία της κινείται γύρω από το inclusivity. Έτσι τα ρούχα και τα καλλυντικά που κυκλοφορεί απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες!

Δείτε ακόμη: