CELEBRITIES

O James Middleton παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alizee Thevenet


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2021

O James Middleton παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alizee Thevenet
Ο James Middleton και η Alizee Thevenet μόλις παντρεύτηκαν, ανταλλάσσοντας γαμήλιους όρκους και ο Middleton έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram. 

Ο James Middleton και η Alizee Thevenet μόλις παντρεύτηκαν, ανταλλάσσοντας γαμήλιους όρκους και ο Middleton έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος αδερφός της Kate Middleton επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν στη νοτιοανατολική Γαλλία το Σάββατο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε: «Mr & Mrs Middleton. Χθες, παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου, έχοντας κοντά μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου και φυσικά τα σκυλιά μου στο πανέμορφο χωριό Bormes-les-Mimosas. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο χαρούμενος νιώθω».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 αλλά τα σχέδια του γάμου τους καθυστέρησαν. Τον Μάιο του 2020, ο James είχε πει πως σχεδίαζε να παντρευτεί την καλή του αλλά η πανδημία καθυστέρησε το όνειρό τους ανεκπλήρωτο. 

Το νιόπαντρο ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε γιορτάσει τον έναν χρόνο από την πρόταση γάμου, με ένα ταξίδι στην Ιταλία. 

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έκανα πρόταση γάμου στην Alizee… Τι χρόνος ήταν αυτός;» έγραψε ο James Middleton, συνεχίζοντας: «Δύο lockdown στο σπίτι, δύο προσπάθειες για γάμο, πολλά σκυλιά, μια νέα εταιρεία, ένα ξύρισμα γενειάδας και πολλά άλλα, αλλά το καλύτερο είναι ότι τα μοιράστηκα όλα αυτά μαζί σου, Alizee Thevenet και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Όπως είχε προσθέσει: «Καταφέραμε να δραπετεύσουμε στην Ιταλία για μια γρήγορη βουτιά στη θάλασσα, πολλά ποτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο ξανά».

Ο James Middleton είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί τα social media για να μοιράζεται προσωπικές του στιγμές και κάνει προσωπικές εξομολογήσεις, όπως τότε που μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε. Με τη σύζυγό του πλέον, χαράζουν έναν νέο δρόμο που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και κοινά ενδιαφέροντα αφού είναι γνωστό πως και οι δύο είναι λάτρεις των ζώων και αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο παρέα με τους πιο πιστούς φίλους του ανθρώπου. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ jmidy

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.