Η Anna Wintour αποκάλυψε το άτομο που δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο Met Gala

The Jennettes
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Κάθε χρόνο, η Anna Wintour επιλέγει προσεκτικά τη λίστα των καλεσμένων που αποτελούν κομμάτι του Met Gala, της μεγαλύτερης γιορτής που υμνεί τη μόδα και την αισθητική. 

Όταν λοιπόν, η Anna βρέθηκε καλεσμένη του James Corden στην εκπομπή The Late Show, στα πλαίσια του παιχνιδιού "Spill Your Guts or Fill Your Guts", ρωτήθηκε ποιο άτομο δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο Met Gala. Εάν δεν απαντούσε με ειλικρίνεια, η ισχυρότερη γυναίκα της μόδας θα έπρεπε να φάει ένα απαίσιο πιάτο.

Οπότε, η ίδια δεν είχε πολλές επιλογές κι έτσι απάντησε πως το άτομο που δεν θα καλούσε ξανά, είναι ο Donald Trump παρόλο που στο παρελθόν έχει λάβει πρόσκληση αμέτρητες φορές. Αρκεί να θυμηθούμε τις εμφανίσεις του στο Met Gala το 2004, το 2005, το 2006, το 2007, το 2008, το 2010 και την τελευταία του εμφάνιση το 2012!

Φέτος, η φαντασμαγορική βραδιά μόδας θα φιλοξενήσει πολλούς celebrities ενώ για πρώτη φορά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη Vogue. Θα διεξαχθεί απόψε στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, και θα δώσει τη δυνατότητα στους fashion addicts να παρακολουθήσουν ολόκληρη την εκδήλωση από όποια γωνία του κόσμου βρίσκονται.

Tο φετινό θέμα του Met Gala είναι η αμερικανική μόδα και ο όρος "American Independence" είναι το επίσημο dress code. Οι celebrities θα κάνουν δυναμικές εμφανίσεις, αποτίοντας φόρο τιμής σε Αμερικανούς σχεδιαστές και ανερχόμενα ταλέντα. Ανάμεσα στους συν-διοργανωτές βρίσκονται οι: Amanda Gorman, Billie Eilish, Naomi Osaka,Timothée Chalamet.

Παρουσιάστριες του livestream αναμένεται να είναι δύο γυναίκες ηθοποιοί, η Ilana Glazer και η Keke Palmer, οι οποίες θα υποδεχτούν τους καλεσμένους και θα μεταφέρουν το κοινό στο γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης. Η ζωντανή μετάδοση του event θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 00:30 ώρα Ελλάδος.

Δείτε ακόμη: Η Anna Wintour στη Νέα Υόρκη