CELEBRITIES

Το κόκκινο χαλί των MTV VMAs ήταν, για άλλη μια χρονιά, χαοτικό


The Jennettes

13 Σεπτεμβρίου 2021

Το κόκκινο χαλί των MTV VMAs ήταν, για άλλη μια χρονιά, χαοτικό
Oι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs

Tα βραβεία MTV Video Music Awards του 2021 πραγματοποιήθηκαν χθες και ήταν διαφορετικά από τα περσινά - καθώς ήταν και πάλι live. Με οικοδέσποινα την Doja Cat και με performances από τους Lil Nas X, Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly και Camila Cabello.

Aνάμεσα στους υποψηφίους πολλοί σημαντικοί σταρ όπως είναι οι Ariana Grande, Justin Bieber, Taylor Swift, Megan Thee Stallion, Saweetie, Billie Eilish και Drake.

Αυτό και μόνο σημαίνει ότι το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσε να είναι αδιάφορο. Tα MTV VMAs άλλωστε φημίζονται για τις εκκεντρικές και extravagant εμφανίσεις με διάθεση για πειραματισμό που άλλοτε μπορεί να δικαιώσουν στιλιστικά τους καλεσμένους και να τους χαρίσουν μια θέση στους πιο καλοντυμένους και άλλοτε να «χαντακώσουν» μια εμφάνιση, όντας kitch και υπερβολικές. Μαντέψτε, η χθεσινή βραδιά χαρακτηρίστηκε από looks που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και, πώς να το θέσουμε ήπια, ας πούμε πως δεν μας ενέπνευσαν ιδιαίτερα.

Συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα αμφιλεγόμενα looks από τη χθεσινή βραδιά και αφήνουμε σε εσάς να αποφασίσετε: «hot or not»;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.