CELEBRITIES

H Carrie Bradshaw ξαναρχίζει το κάπνισμα και το "And Just Like That..." μόλις απέκτησε ενδιαφέρον


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

H Carrie Bradshaw ξαναρχίζει το κάπνισμα και το "And Just Like That..." μόλις απέκτησε ενδιαφέρον

Σίγουρα, είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τα κορίτσια του Sex and The City να είναι ξανά μαζί, και ναι, ανυπομονούμε.

Αλλά το reboot του Sex and The City, "And Just Like That..." δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματικά μέχρι που είδαμε πως η Carrie Bradshaw ξανάρχισε το κάπνισμα!

Η 56χρονη φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα της σειράς And Just Like That… στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα και είχε στο χέρι της το πιο αγαπημένο αξεσουάρ της Carrie -ένα αναμμένο τσιγάρο.

Η Carrie Bradshaw εικονιζόταν να καπνίζει το τσιγάρο της από το παράθυρο του αυτοκινήτου, με αναφορές ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του Mr Big (Chris Noth).

jenny.gr

Φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με μοβ φακούς, ενώ η συμπρωταγωνίστρια της Sarita Choudhury, ως Seema Patel, κάπνιζε επίσης στο αυτοκίνητο δίπλα της. Η Sarita εντάχθηκε στο cast του show μία μόνη αυτοδημιούργητη, μεσίτρια ακινήτων στο Μανχάταν.

Δεν είναι σαφές εάν οι κυρίες είναι φίλες στο show ή αν η Seema βοηθάει την Carrie σε ορισμένα θέματα ακινήτων. Όταν η Sarah βγήκε από το αυτοκίνητο, φορούσε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σύνολο που μόνο η Carrie μπορούσε να βάλει - ένα καρό three piece σύνολο με καφέ πέδιλα με τακούνια.

Όσο για την επιστροφή της Carrie στις «κακές» συνήθειες και το κάπνισμα, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν ο Mr. Big είναι υπεύθυνος ή μήπως ο πρώην της Αidan o οποίος επιστρέφει και αυτός στο reboot. Ο εθισμός της Carrie στη νικοτίνη ήταν ένα σημαντικό σημείο της πλοκής πίσω στις σεζόν 3 και 4 του Sex and the City, όταν ο Aidan της έδωσε ένα τελεσίγραφο: να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνον και το κάπνισμα. 

jenny.gr

Φυσικά ο τρόπος του δεν άρεσε στο κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι η επιστροφή της Carrie στο κάπνισμα θα μπορούσε να θεωρηθεί επαναστατικό statement, σε μια ενδεχομένως γενικότερη στροφή του χαρακτήρα της.

Οι απορίες είναι πολλές, όμως σίγουρα το τσιγάρο της Carrie άναψε φωτιές στους θαυμαστές και έκανε ήδη το reboot πιο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.