CELEBRITIES

H Gisele υπερασπίζεται τη Doutzen Kroes που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Τα social media έχουν άλλη άποψη


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

H Gisele υπερασπίζεται τη Doutzen Kroes που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Τα social media έχουν άλλη άποψη
H Gisele υπερασπίζεται την Doutzen Kroes που δεν θέλει να εμβολιαστεί και το Internet αντιδρά

Η Gisele υπερασπίστηκε το μοντέλο Doutzen Kroes όταν εκείνη αποκάλυψε στο Instagram ότι δεν σχεδιάζει να κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19. Φυσικά, αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αφού η πανδημία έχει προκαλέσει εκατομμύρια θανάτους σε όλοκληρό τον κόσμο και οι ακόλουθοι των δυο μοντέλων δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεία τους. 

Πιο συγκεκριμένα, το supermodel έγραψε για την Kroes, σχολίαζοντας στην ανάρτησή της«Γνωρίζω την Doutzen και είναι ένα ευγενικό και στοργικό άτομο». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί υπήρξε τόση κριτική και μίσος απεναντί της καθώς το μόνο που έκανε ήταν να εκφράσει τη γνώμη της και τα συναισθήματά της ανοιχτά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Συνέχισε γράφοντας: «Με στεναχωρεί να βλέπω όλη αυτή την έντονη κριτική και την έλλειψη ενσυναίσθησης σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Το μίσος δεν είναι η απάντηση».

Η 41χρονη Gigele θέλησε να τοποθετηθεί για τον εμβολιασμό και παρότρυνε τους χρήστες των social media να είναι πιο ήρεμοι όταν σχολιάζουν τόσο λεπτά θέματα. «Σας προσκαλώ να σιωπήσετε και να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας για να βρείτε αγάπη στην καρδιά σας, ώστε να ενωθούμε όλοι ειρηνικά και να δημιουργήσουμε αρμονία στη ζωή μας και στον κόσμο μας. Το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».

Η Kroes μοιράστηκε και εκείνη τις σκέψεις της για τα εμβόλια για τον COVID-19 ως απάντηση στους επικριτές της και εξήγησε γιατί το αποφεύγει.

«Δεν θα αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο. Δεν θα δεχτώ τον αποκλεισμό ατόμων με βάση την ιατρική τους κατάσταση», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. Στα σχόλια όμως συνέχιζαν να αναρωτιούνται γιατί δεν θέλει να εμβολιαστεί, εφόσον όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και φυσικά της τόνιζαν τον κίνδυνο της μετάδοσης της νόσου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού των social media είναι πως παρέχουν πλατφόρμα σε όλους, σταρ και μη, να εκφράζουν τη γνώμη τους για οτιδήποτε θέλουν. Ίσως, ωστόσο, όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα υγείας και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας, ειδικά οι πρώτοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.