CELEBRITIES

Η φωτογραφία του Timothée Chalamet που έκανε τη Gillian Anderson να ζηλέψει


Κλέλια Φατούρου

20 Σεπτεμβρίου 2021

Η φωτογραφία του Timothée Chalamet που έκανε τη Gillian Anderson να ζηλέψει

Η λέξη cool έχει πολλά πρόσωπα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η Gillian Anderson και ο Timothée Chalamet είναι σίγουρα μέσα σε αυτά και οι λόγοι είναι πολλοί.

Η Gillian Anderson κάνει τρομερά δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια και το coolness της είναι ασύλληπτο. Θες Sex Education; Μήπως The Crown; Από ό,τι φαίνεται, η ίδια δεν το αναγνωρίζει όπως εμείς, και μάλλον αυτό είναι το καλύτερο στοιχείο της. Λίγες ώρες πριν την έναρξη των βραβείων Emmy, αποφάσισε να τουιτάρει μία φωτογραφία από το Met Gala, μόνο και μόνο για να θαυμάσει το μπρίο, το στιλ και τη φρεσκάδα του Chalamet.

Το Met Gala που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη είχε πολύ καλές στιγμές, αλλά η Anderson ξεχώρισε εκείνη που τράβηξε η Kylie Jenner, με πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet και τον Kid Cudi. «Δεν έχω υπάρξει ποτέ τόσο cool», έλεγε η λεζάντα και, Gillian, θα μάς επιτρέψεις να διαφωνήσουμε. Είναι γεγονός ότι αυτή η φωτογραφία σου θυμίζει ότι μάλλον δεν ήσουν στα cool kids του σχολείου και ότι ανήκει σίγουρα στο #fridaymood, αλλά και η Gillian μάς έχει χαρίσει άπειρες ανάλογες στιγμές (στο πιο διακριτικό).

Μία τέτοια στιγμή ήταν το βραβείο Emmy που πήρε (προφανώς) για την ερμηνεία της στο The Crown ως Margaret Thatcher. Το πέρασμά της διήρκεσε όσο και ο 4ος κύκλος, αλλά αυτό ήταν υπεραρκετό για να την κάνει να ξεχωρίσει στον Β' Γυναικείο και να της χαρίσει ένα ακόμη βραβείο. Στα δικά μου τα μάτια, η χαλαρή αντίδρασή της στο άκουσμα της ανακοίνωσης αλλά και το ευχαριστώ στον δημιουργό της σειράς, Peter Morgan, (που τυγχάνει να είναι πρώην της), την κάνει way cooler.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.