CELEBRITIES

H Britney Spears επέστρεψε στο Instagram και χορεύει γιορτάζοντας την ελευθερία της


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2021

H Britney Spears επέστρεψε στο Instagram και χορεύει γιορτάζοντας την ελευθερία της
H Britney Spears επέστρεψε στο Instagram και χορεύει γιορτάζοντας την ελευθερία της

H αποχή της Britney Spears από το Instagram δεν κράτησε πολύ και η επιστροφή της έγινε πριν λίγες ώρες πολύ δυναμικά. Η ίδια είχε γράψει στο Twitter ότι χρειάζεται λίγο προσωπικό χρόνο για να χαρεί τον αρραβώνα της. Μετά από την απελευθέρωσή της από τον πατέρα της και όλες τις δικαστικές διαμάχες που έχει δώσει φαίνεται ότι θέλει να ισορροπήσει. 

Σε λιγότερο όμως από μία εβδομάδα επέστρεψε δημοσιεύοντας τρεις αναρτήσεις που φανέρωσε πόσο ευτυχισμένη είναι με τον συντροφό της και τα σχέδια γάμου που κάνουν μαζί! 

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Μερικές λήψεις από το Σαββατοκύριακο που γιόρτασα τον αρραβώνα μου με τον αρραβωνιαστικό μου. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να μείνω μακριά από το Instagran για πολύ, οπότε είμαι  πίσω!!».

Ένα από τα video τη δείχνει με sport look να χορεύει με τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους στους ρυθμούς της Billie Eilish. Ακόμη, με το ίδιο στιλ χορεύει για το δεύτερο video στους ρυθμούς του Lenny Kravitz.

Η pop star φαίνεται ότι απολαμβάνει να δείχνει την πιο απελευθερωμένη πλευρά της στα social media χωρίς να τη νοιάζει το πως είναι τα μαλλιά της η το ντυσιμό της και μας αρέσει πολύ!

 

 

Δείτε ακόμη: Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του μίνιμαλ

    Φωτογραφία: Getty Images

    jenny.gr

    Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.