CELEBRITIES

H Britney Spears μας δείχνει μετά από καιρό τους δύο γιους της -και πόσο έχουν μεγαλώσει!


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

H Britney Spears μας δείχνει μετά από καιρό τους δύο γιους της -και πόσο έχουν μεγαλώσει!
H Britney Spears μας δείχνει πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της

H Βritney Spears έχει αφήσει στο παρελθόν τις κακές στιγμές, έχει ανανεωθεί πλήρως και έχει αφοσιωθεί για τα καλά στα παιδιά της. Μετά από την απελευθέρωσή της από τον πατέρα της και όλες τις δικαστικές διαμάχες που έχει δώσει φαίνεται ότι θέλει να ισορροπήσει και να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. 

Η pop star στο παρελθόν είχε μοιραστεί μία σπάνια φωτογραφία με τους γιους της, μιας και για πολύ καιρό δεν την άφηναν να δημοσιεύει προσωπικές τους φωτογραφίες. Η Britney Spears έχει δύο παιδιά, τον Sean Preston και τον Jayden James, από τον γάμο της με τον Kevin Federline.

Μάλιστα τότε έγραφε: "Είναι τόσο τρελό πώς περνά ο χρόνος. Τα αγόρια μου είναι τόσο μεγάλα τώρα! Ξέρω… ξέρω… είναι πολύ δύσκολο για κάθε μαμά, ειδικά μια μαμά με αγόρια να τα βλέπει να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Είμαι εξαιρετικά τυχερή γιατί τα δύο μωρά μου είναι τόσο ευγενικοί και τόσο καλοί που πρέπει να έκανα κάτι σωστά".

jenny.gr

Συνέχισε γράφοντας: "Δεν έχω δημοσιεύσει φωτογραφίες τους εδώ και αρκετό καιρό γιατί είναι στην ηλικία όπου θέλουν να εκφράσουν τις δικές τους ταυτότητες και το καταλαβαίνω απολύτως. Αλλά βρήκα ευκαιρία για να κάνω αυτή τη νέα επεξεργασία της νέας μας κοινής οικογενειακής φωτογραφίας. Επιτέλους με αφήνουν να τη δημοσιεύσω! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη!".

Η τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τα δυο παιδιά της και θέλει να τα προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια ανέβασε και ένα post πρόσφατα με ένα quote που λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τη σχέση που έχει μια μαμά με το παιδί της. Θέλησε να τους ευχηθεί για τα γενέθλιά τους με αυτό το τρυφερό μήνυμα.

Δείτε ακόμη: 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.