CELEBRITIES

That's hot: Η Nicole Richie έγινε 40 και το γιόρτασε πιάνοντας φωτιά - κυριολεκτικά


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

That's hot: Η Nicole Richie έγινε 40 και το γιόρτασε πιάνοντας φωτιά - κυριολεκτικά

Η Nicole Richie πέρασε γενέθλια – φωτιά (κυριολεκτικά). Για εμάς θα μπορούσε να είναι Μεγάλο Σάββατο βράδυ.
Η σταρ έκλεισε τα 40 και βγήκε έξω να το γιορτάσει. Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, τη βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια της όλο χάρη, μέχρι που τα μαλλιά της έπιασαν φωτιά. 

Η τούρτα μας γύρισε πίσω στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο, γιατί για διακόσμηση είχε επιλέξει μία φωτογραφία της, πάντα ταπεινή.

«That’s hot» έγραψε στα σχόλια ο σύζυγός της, Joel Madden. Η πιο χαρακτηριστική της ατάκα δε θα μπορούσε να είναι πιο αληθινή.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Hollywood. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τη 13χρονη Harlow Winter Kate και τον 11χρονο Sparrow James Midnight

Μιλώντας στο People, εξήγησε πώς βίωσε την πανδημία ως μητέρα. «Έμαθα να ακούω, να σταματάω και να ακούω πραγματικά», είχε πει. «Πάντα αγχωνόμουν και έλεγα πως το να βγαίνεις έξω και να είσαι στη φύση είναι σημαντικό, όμως έγινε απαραίτητο όταν κλειστήκαμε σπίτι, καθένας στον υπολογιστή του, στο Zoom, όλα αυτά. Αλήθεια έπρεπε να προσπαθήσουμε να βγούμε έξω στη φύση και να γίνουμε ένα με τη γη. Νομίζω μας έγινε προτεραιότητα».

Μπορεί η Harlow και ο Sparrow να διαφέρουν σε πολλά, όμως δυσκολεύτηκαν εξίσου – ιδιαίτερα με το σχολείο.

«Βρισκόμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ και όλοι προσπαθούσαμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Όλα συνέβησαν ταυτόχρονα και νομίζω πως απλώς προσπαθούσαμε να το βρούμε, και μετά είχαμε το καλοκαίρι για να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά και, ναι, τα παιδιά τα κατάφεραν. Τα έδωσαν όλα… Αλήθεια με έκαναν τόσο περήφανη».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.