CELEBRITIES

«Είσαι τα πάντα για μένα»: H​ Salma Hayek εύχεται για τα γενέθλια της κόρης της


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2021

«Είσαι τα πάντα για μένα»: H​ Salma Hayek εύχεται για τα γενέθλια της κόρης της
«Είσαι τα πάντα για μένα » : H​ Salma Hayek εύχεται για τα γενέθλια της κόρης της

Η κόρη της  Salma Hayek και του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του ομίλου Kering, François-Henri Pinault, σπάνια έκανε εμφανίσεις με τους γονείς της στο κόκκινο χαλί σε μικρή ηλικία, καθώς η ηθοποιός είχε προσπαθήσει να την προστατεύει, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της για τα 14α γενεθλιά της και της ευχήθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια. 

Πριν 14 χρόνια και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2007, η Salma Hayek έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της Valentina Paloma Pinault. Η Hayek είναι μία αφοσιωμένη μαμά και στις  συνεντεύξεις της δηλώνει ότι είναι η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραίοτητα για εκείνη. 

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει την Hayek με την έφηβη Valentina να απολαμβάνουν τη δύση του ήλιου και να έχουν τα κεφάλια τους ενωμένα. Η λεζάντα του post γράφει:

"Πολύτιμο κορίτσι μου, είσαι το παν για μένα. Ευλογημένη ήταν η μέρα που μπήκες στη ζωή μου για να ακτινοβολήσεις το λαμπερό σου φως. Χρόνια πολλά, Valentina. Σ'ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου"φανερώνοντας πόσο δεμένες είναι μαμά και κόρη.

Η Hayek είναι μαζί με τον Pinault πάνω από 14 χρόνια, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε το 2007, επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της στην ηλικία των 41 ετών.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.