CELEBRITIES

H Κate Moss φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο και παρακολούθησε συγκινημένη την κόρη της στην πασαρέλα


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2021

H Κate Moss φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο και παρακολούθησε συγκινημένη την κόρη της στην πασαρέλα
H Κate Moss φόρεσε το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο και παρακολούθησε συγκινημένη τηνν κόρη της στην πασαρέλα

Η θρυλική Kate Moss μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις τόσο στο red carpet όσο και off dutty. Aυτή τη φορά το supermodel των '90s παρέδωσε μαθήματα cool στιλ όχι από το runway αλλά αντίθετα από την front row. Mε το look της επιβεβαίωσε την αγάπη της στα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια και κήρυξε κι επίσημα την έναρξη του φθινοπωρινού στιλ.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Kate Moss ήταν αυτή στην επίδειξη μόδας του βρετανού σχεδιαστή Richard Quinn. Το μοντέλο, και πλέον ιδιοκτήρια πρακτορείου μοντέλων, βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την κόρη της, Lila Moss, στην πασαρέλα.

Για την περίσταση, φόρεσε ένα βελούδινο blazer σε μπλε χρώμα, με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο και bootcut jeans, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της μ' ένα ζευγάρι μποτάκια σε ταμπά, ένα animal print φάκελο και μεγάλους χρυσούς κρίκους.

To σύνολο της ήταν απολύτως ευέλικτο και ικανό να φορεθεί από το γραφείο μέχρι σε μια βραδινή έξοδο το φθινόπωρο. Ταυτόχρονα το βελούδο και η royal blue απόχρωση έδιναν την απαραίτητη δόση πολυτέλειας στο τελικό αποτέλεσμα.

Η 18χρονη άνοιξε το fashion show του Richard Quinn και η iconic μαμά της ήταν εκεί συγκινημένη.

Η Lila Moss εμφανίστηκε στο catwalk φορώντας μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα και ένα εντυπωσιακό κολιέ, ενώ για τις ανάγκες του show είχε ξανοιγμένα φρύδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.