CELEBRITIES

No Time To Die: Tα πιο λαμπερά looks από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου James Bond


Μάρθα Κουμπάνη

29 Σεπτεμβρίου 2021

No Time To Die: Tα πιο λαμπερά looks από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου James Bond

H νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond «No Time To Die» έκανε επιτέλους χθες παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο και η λίστα με τους καλεσμένους χαρακτηρίζεται από πολλούς «βασιλική».

Και είναι αλήθεια ότι ήταν ίσως το πιο λαμπερό κόκκινο χαλί από το ξέσπασμα της πανδημίας. Ή ίσως ήταν η χρυσή τουαλέτα της Δούκισσας του Cambidge, Κate Middleton που έλαμψε περισσότερο από τα δεκάδες φιλμ των φωτογράφων.

Ή ίσως η αριστοκρατική εικόνα του πρωταγωνιστή Daniel Craig με ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι και παπιγιόν.
Η προβολή του «No Time To Die», της 25ης ταινίας James, με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν.
«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο cast και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Craig στο Reuters.
«Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί».

Όταν ρωτήθηκε τι θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, εκείνος απάντησε: «Ο κόσμος».

Η ταινία είναι γυρισμένη στη Νορβηγία, την Αυστρία, τη Ματέρα της Ιταλίας, στο Λονδίνο, αλλά και στη Τζαμάικα.

Όπως όλα δείχνουν το «No Time To Die», αναμένεται να δώσει μια μεγάλη ανάσα στις αίθουσες. Σύμφωνα με το Reuters, η αλυσίδα κινηματογράφων Odeon στη Βρετανία δήλωσε τη Δευτέρα ότι είχε ξεπεράσει τα 175.000 εισιτήρια στην προπώληση και η έτερη αλυσίδα Cineworld (ιδιοκτήτης των Regal Cinemas), επίσης στη Βρετανία, ότι η νέα ταινία Μποντ ξεπέρασε την προπώληση που είχε κάνει το 2019 η ταινία της Marvel «Avengers: Endgame».

Συνεπώς άξιζε μια πραγματικά λαμπερή πρεμιέρα με εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κοκκινό χαλί. Aυτά ήταν τα ωραιότερα red carpet looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.