CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και αποκαλύπτει πώς θέλει να είναι ο επόμενος σύντροφός της


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Jennifer Aniston είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και αποκαλύπτει πώς θέλει να είναι ο επόμενος σύντροφός της
Η Jennifer Aniston, η οποία το 2018 χώρισε με τον Justin Theroux μετά από περίπου 7 χρόνια σχέσης και πρόσφατα υπήρχε έντονη φημολογία ότι είχε έρθει κοντά με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, David Schwimmer, φρόντισε να δώσει ένα επαρκές feedback στο κοινό για το πού βρίσκεται σήμερα αναφορικά με τις σχέσεις της σε μια νέα και σπάνια συνέντευξη. 

Η Jennifer Aniston είναι έτοιμη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα και πέρα από τη δήλωση που περίμεναν καιρό οι fans της, αποκαλύπτει ποια χαρακτηριστικά θέλει να έχει ο επόμενος παρτενέρ της. 

Όταν η κουβέντα στρέφεται στην προσωπική της ζωή, γνωρίζει καλά πώς να προστατεύει την ιδιωτικότητά της αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους θαυμαστές της από το να κάνουν διάφορες εικασίες.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, τα tabloids ήταν πεπεισμένα πως θα υιοθετούσε παιδί αλλά φρόντισε γρήγορα να διαλύσει τις υποψίες. Η Jennifer Aniston, η οποία το 2018 χώρισε με τον Justin Theroux μετά από περίπου 7 χρόνια σχέσης και υπήρχε τον τελευταίο καιρό έντονη φημολογία ότι είχε έρθει κοντά με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, David Schwimmer, έδωσε πρόσφατα ένα επαρκές feedback στο κοινό, μέσα από μια νέα και σπάνια συνέντευξη, για τις επιλογές της και το πού βρίσκεται σήμερα στον τομέα των σχέσεων. 

Συνομιλώντας με τον Bruce Bozzi στα πλαίσια του Podcast, SiriusXM's Lunch with Bruceμε αφορμή τη νέα σεζόν του The Morning Show και το νέο της project με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, “Lolavie”, η 52χρονη star παραδέχτηκε πως είναι έτοιμη να βρει ξανά τον έρωτα και πως αυτό το διάστημα δεν βγαίνει με κανέναν, όπως και ότι δεν θέλει να χρησιμοποιεί dating apps.

Η ίδια θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσεις ανθρώπους εξαιτίας της πανδημίας και πραγματικά θαυμάζει όσους το κατάφεραν. Όπως σχολιάζει: «Κανένας σημαντικός δεν έχει χτυπήσει ακόμη τα ραντάρ μου», ενώ προσθέτει: «Αλλά νομίζω πως είμαι έτοιμη να μοιραστώ τη ζωή μου με κάποιον άλλον. Όχι, Tinder και Raya παρακαλώ, είμαι κορίτσι της παλιάς σχολής». Επίσης, εξήγησε πως ο λόγος που έχει αποστασιοποιηθεί μέχρι σήμερα από τα ραντεβού, είναι επειδή απολαμβάνει την ανεξαρτησία της. 

«Λάτρευα πραγματικά το γεγονός ότι ήμουν το αφεντικό του εαυτού μου. Χωρίς να είμαι ζευγάρι με κάποιον. Έχω υπάρξει σε σχέσεις από τα 20 μου οπότε υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ ωραίο  όταν παίρνεις τον χρόνο σου», όπως εξομολογείται. Αλήθεια, τι ψάχνει στον παρτενέρ της; Όπως λέει, «πρέπει να φιλάει ωραία, είναι πολύ σημαντικό»

Η ίδια συνεχίζει: «Και η ευκολία με την οποία κυλά η συζήτηση την πρώτη φορά (που συναντάς κάποιον). Έτσι καταλαβαίνεις πολλά για την αυτοπεποίθηση του άλλου. Και χιούμορ, σας παρακαλώ, σας ικετεύω. (Πρέπει να είναι) γενναιόδωρος, επίσης, ευγενικός με τους ανθρώπους». 

Η αγαπημένη ηθοποιός παντρεύτηκε τον Theroux σε μια ιδιωτική τελετή στην οικία τους στο Bel Air τον Αύγουστο του 2015 ενώ ο γάμος της με τον Brad Pitt κράτησε από το 2000 μέχρι το 2005. Οι δυο τους ενίσχυσαν τις φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί όταν επανεμφανίστηκαν στα βραβεία SAG 2020, ανταλλάσσοντας μερικά από τα πιο πολλά υποσχόμενα βλέμματα. 

Η ειδική αναλύτρια της γλώσσας του σώματος, Dr. Lillian Glass, ανέλυσε τις κινήσεις της Aniston και του Pitt, λέγοντας ότι είναι σαφές ότι η αγάπη τους «δεν πέθανε ποτέ». Ωστόσο, φαίνεται πως είναι οριστικό πια ότι ανήκει στο παρελθόν. 

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.