CELEBRITIES

H Lindsay Lohan θα κάνει το πρώτο της podcast, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πλευρά του εαυτού της


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2021

H Lindsay Lohan θα κάνει το πρώτο της podcast, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πλευρά του εαυτού της

H Lindsay Lohan φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της αφού ξεκινάει δικό της podcast και δεν είναι αργά να το ονομάσει: «Οι εξομολογήσεις μιας έφηβης Drama Queen». H 35χρονη star της Disney επιστρέφει δυναμικά πίσω από το μικρόφωνο σε συνεργασία με το Red Arrow Studios’ Studio71, κάνοντας ένα ανατρεπτικό podcast που θα κυκλοφορήσει το αργότερο, στις αρχές του 2022.

Το ανώνυμο μέχρι στιγμής, podcast στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει μια αθέατη πλευρά της ζωής της Αμερικανίδας ηθοποιού καθώς η ίδια αναμένεται να αποκαλύψει την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού της. Με μια «αυθεντική φωνή», η Lohan σκοπεύει να έρθει για πρώτη φορά πιο κοντά με τους θαυμαστές της.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο deadline: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με την παραγωγή του podcast. Ανυπομονώ να συνδεθώ περισσότερο με τους fans μου, κάνοντας ειλικρινείς συζητήσεις μαζί τους αλλά και με με ηγέτες ανά τον κόσμο».

Μέχρι σήμερα, έχουμε συνηθίσει τη Lindsay Lohan σαν μια αγαπημένη έφηβη star, σαν μια ντροπιασμένη πρώην έφηβη star, σαν ιδιοκτήτρια beach club στη Μύκονο, σαν pop τραγουδίστρια που έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων με το single της Disney, “Drama Queen (That Girl) το 2004, και σαν μια NFT Fursona.

Το νέο podcast, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει για μία ακόμη φορά, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εκείνη αφού θα μας φέρει πιο κοντά στην αυθεντική της εκδοχή και μας κάνει να ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: Το bohemian hair styling της Lindsay Lohan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.