CELEBRITIES

PFW: H Helen Mirren ήταν η απόλυτη rockstar


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2021

PFW: H Helen Mirren ήταν η απόλυτη rockstar
H Helen Mirren έκανε την πιο ροκ εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Μπορεί όταν σκεφτόμαστε την Helen Mirren να μας έρχονται εικόνες στο μυαλό μας από τις κομψές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αλλά η ίδια απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι πολυδιάστατη και απολαμβάνει να αλλάζει διαφορετικά looks.

Η 76χρονη ηθοποιός συμμετείχε στο fashion show της L’ Oreal Paris, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και μας δίδαξε πως ο δυναμισμός δεν έχει ηλικία. Περπάτησε γεμάτη αυτοπεποίθηση στο catwalk φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκές λεπτομέρειες που το συνδύασε με ψηλές πλατφόρμες. Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε ήταν το έντονο eye makeup look της. Για το μακιγιάζ της επέλεξε μια έντονη γραμμή eyeliner που τόνιζε το βλέμμα της ενώ τα χείλη της ήταν σε nude απόχρωση. Το αποτέλεσμα; Απλά μοναδικό!

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν η ambassador της L’ Oreal Paris για την πλατφόρμα γυναικείας ενδυνάμωσης, με τίτλο Le Defile και είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή αφού ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που μας εμπνέουν τόσο με το ταλέντο τους όσο και με την προσωπικότητά τους.

Μάλιστα, η ίδια θέλοντας να σχολιάσει με χιούμορ το γεγονός ότι έβρεχε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας δήλωσε: "Είμαι Αγγλίδα, μπορώ να το κάνω. Θα περάσω σαν γίγαντας. Αγαπάω τις πλατφόρμες γιατί είναι ωραίο ξαφνικά να ψηλώνεις, ιδιαίτερα όταν περιστοιχίζεσαι από όλες αυτές τις γαζέλες".

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της ότι είναι μία δυναμική γυναίκα και δε διστάζει να λέει ακριβώς αυτό που νιώθει. Σε παλαιότερή της συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι την αποκαλούν σύμβολο του σεξ, εκείνη απάντησε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της sex symbol, αλλά εξακολουθεί να κολακεύεται από τo κοπλιμέντο.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: "Δεν συμφωνώ ότι είμαι σύμβολο του σεξ, το σπουδαίο στο να μεγαλώνεις είναι ότι τα ξεπερνάς όλα αυτά. Σκέφτεσαι, σύμβολο του σεξ; Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να ακολουθήσεις".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.