CELEBRITIES

Η Carrie Bradshaw και η παρέα της επιστρέφουν πιο σύντομα από ότι φανταζόμασταν


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2021

Η Carrie Bradshaw και η παρέα της επιστρέφουν πιο σύντομα από ότι φανταζόμασταν
Η Carrie Bradshaw και η παρέα της επιστρέφουν πιο σύντομα απ'ό,τι φανταζόμασταν

Επιτέλους η μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης μας παρέας πλησιάζει και πλέον έχουμε και συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρώτη προβολή. Ο λόγος φυσικά για το "And Just Like That" που είναι το reboot του  "Sex Αnd Τhe City". Η Carrie Bradshaw και οι φίλες της θα μας βάλουν σε νέες περιπέτειες και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να απολαύσουμε όλες τις εκπλήξεις που θα έχει η νέα σειρά.

Ο επίσημος λογαριασμός του HBO Max ανέβασε στιγμιότυπα από τις σκηνές των νέων επεισοδίων, που θα αφηγηθούν τις φρέσκιες ιστορίες των κεντρικών πρωταγωνιστριών. Αυτή όμως που θα απουσιάζει από αυτό το reunion θα είναι η τηλεοπτική Samantha Jones που δεν πείστηκε να επιστρέψει. 

Η σειρά λοιπόν επιστρέφει τον Δεκέμβριο του 2021 και μάλιστα ο σκηνοθέτης, Michael Patrick King, υποσχέθηκε να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ η ζωή όλων των χαρακτήρων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Πρόσφατα, το καστ της σειράς αποχαιρέτησε τον συνάδελφό τους και αγαπημένο φίλο για τους περισσότερους, τον ηθοποιό Willy Garson, δηλαδή τον τηλεοπτικό Stanford Blatch, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 χρονών καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η Parker η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του έκανα μια πολύ σιγκινιτική ανάρτηση για εκείνον στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.