CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence είναι μια cool έγκυος στους δρόμους της Νέας Υόρκης


The Jennettes

6 Οκτωβρίου 2021

Η Jennifer Lawrence είναι μια cool έγκυος στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Η Jennifer Lawrence φόρεσε το πιο άνετο outfit για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Η Jennifer Lawrence απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και εμείς απολαμβάνουμε να τη βλέπουμε. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γκαλερίστας, Cooke Maroney αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 και λίγο αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν υπό άκρα μυστικότητα τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στο πλευρό τους.

Η γοητευτική ηθοποιός που μάλιστα πρόσφαρα πρωταγωνίστησε στη ταινία "Don't Look Up" μαζί με τον Leonardo DiCaprio, δε διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για όσα διεκδικούν οι γυναίκες στο Tεξας και μάλιστα διαδήλωσε μαζί με άλλες ηθοποιούς παρά την κατάστασή της.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο νομοσχέδιο ορίζει ότι απαγορεύεται η άμβλωση μετά την 6η εβδομάδα εγκυμοσύνης και η Lawrence βρέθηκε στη διαδήλωση κρατώνας ένα πλακάτ που έγραφε: 

"Οι γυναίκες δεν είναι ελεύθερες αν δεν έχουν έλεγχο του σώματός τους".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Οι παπαράτσι την εντόπισαν να κάνει βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και όπως ήταν φυσικό δεν έχασαν την ευκαιρία να τη φωτογραφίσουν. Η Lawrence φορούσε ένα άνετο αθλητικό look, με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να κλέβει την παράσταση. Έδειχνε πολύ cool και απολάμβανε τη βόλτα της ακούγοντας μουσική και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.