CELEBRITIES

Ο γιος της Liz Hurley άλλαξε εντελώς τα μαλλιά του και είναι αγνώριστος (αλλά ακόμα κούκλος)


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

Ο γιος της Liz Hurley άλλαξε εντελώς τα μαλλιά του και είναι αγνώριστος (αλλά ακόμα κούκλος)
Ο γιος της Liz Hurley άλλαξε τα μαλλιά του και είναι ένας άλλος

Ο Damian Charles Hurley από μικρή ηλικία ήταν γνωστός ως το "plus one" της της Elizabeth Hurley αφού σε κάθε επίσημη εμφάνιση δεν έχανε την ευκαιρία να τον έχει στο πλευρό της.

Ο γιος της όσο μεγαλώνει δείχνει μεγάλη εξοικείωση τόσο με τη δημοσιότητα όσο και με το γεγονός ότι όλοι τον ρωτούν για το πώς είναι να είσαι ο γιος της Liz Hurley. Aπολαμβάνει λοιπόν την προσοχή του κόσμου και πλέον ακολουθεί τη δική του πορεία στο modeling.

Η μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα του δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και στις κοινές τους εμφανίσεις είναι ακόμη πιο εμφανής. To look του είναι ξεχωριστό και μέσα από το Instagram μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι του αρέσει να μεταμορφώνεται και να αλλάζει το στιλ του.

Τα έντονα ζυγωματικά του και τα μακριά του μαλλιά δημιουργούν ένα character παρουσιαστικό που ξεχωρίζει. Πρόσφατα, το νεαρό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που ποζάρει με ξυρισμένα μαλλιά και είναι αγνώριστος. Όταν οι θαυμαστές του ρώτησαν για αυτή την ξαφνική αλλαγή στα μαλλιά του, εκείνος εξήγησε πως δεν τα έκοψε, απλά είναι δεμένα πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι τα μακριά μαλλιά είναι το signature χαρακτηριστικό του και μάλλον πολύ δύσκολα θα τα έκοβε. Ο Damian φαίνεται ότι θα έχει μια μεγάλη καριέρα στο modeling και έχει πάντα δίπλα του τη μητέρα του για να τη συμβουλεύεται. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του δημόσια μέσα από τα social media, χρησιμοποιώντας τις λέξεις "mama", "madre" και "mummy".

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.