CELEBRITIES

Δεν είστε μόνοι: Ακόμη κι ο Ryan Gosling με την Eva Mendes δυσκολεύτηκαν με τα παιδιά τους στο lockdown


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Δεν είστε μόνοι: Ακόμη κι ο Ryan Gosling με την Eva Mendes δυσκολεύτηκαν με τα παιδιά τους στο lockdown

Αν νομίζατε πως οι διάσημοι και πάμπλουτοι σταρ του Hollywood πέρασαν καλύτερα με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του lockdown, είστε γελασμένοι. Εντάξει, ίσως όχι, αλλά η Eva Mendes κι ο Ryan Gosling αποκάλυψαν ότι δυσκολεύτηκαν πολύ. 

Μιλώντας στο GQ, ο ηθοποιός μίλησε για τα οικογενειακά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. «Τα παιδιά μας είναι τόσο μικρά, οπότε ήταν δύσκολο να απομακρυνθούν από τα άλλα παιδιά και να μην μπορούν να δουν την ευρύτερη οικογένεια και τα λοιπά», είπε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι με τη σύζυγό του έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους «για να τα διασκεδάσουν» - εκμεταλλεύτηκαν ακόμη και το ταλέντο τους στην υποκριτική για χάρη τους.

«Νομίζω ότι η Eva έπαιξε περισσότερους ρόλους στην καραντίνα απ’ όσους και οι δυο μαζί σε όλη μας την καριέρα», εξήγησε.

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του Gosling. Αυτήν τη φορά, έγινε για την προώθηση της πρώτης του συνεργασίας με την εταιρεία πολυτελών ρολογιών, Tag Heuer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer)

«Αντιλαμβάνομαι τον χρόνο διαφορετικά, τώρα πια», είπε στο GQ. «Έχω δύο παιδιά και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Οπότε έχω το νου μου στην ώρα περισσότερο από πριν».

«Για την πρώτη Ημέρα του Πατέρα, η Eva μου έκανε δώρο ένα ρολόι. Το brand δεν έχει σημασία, αλλά αυτό που συμβόλιζε η κίνηση. Σήμαινε πως “έχεις ευθύνες τώρα”».

Πίσω στον Δεκέμβριο, η Mendes παραδέχθηκε μέσω Instagram ότι ένιωθε τεράστιες ενοχές ως μητέρα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Έναν μήνα αργότερα, αποκάλυψε ότι μία από τις κόρε της τής έκανε παρατήρηση πως είναι «όλη την ώρα στο κινητό».

«Καταλάβαινα ότι το έπαιρνε προσωπικά. Και είναι παιδί, φυσικά και θα το έπαιρνε προσωπικά», έγραψε τότε. «Παίρνουν τα πάντα προσωπικά, εκτός κι αν τους το ξεκαθαρίσουμε με λόγια. Ζήτησα συγγνώμη και υποσχέθηκα πως θα προσέχω περισσότερο», συνέχισε. «Συνειδητοποίησα πως το ότι είμαι συνέχεια σπίτι, δε σημαίνει πως είμαι πάντα παρούσα».
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.